Terug naar het overzicht

Vacature: technisch medewerker gemalen en persleidingen

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Werk jij graag met je handen en ben je niet bang dat ze vies worden? Dan is deze functie van technisch medewerker gemalen en persleidingen (36 uur per week) misschien wat voor jou!

Vacature technisch medewerker gemalen en persleidingen - solliciteer voor 25 november

Wat ga je doen?

Als technisch medewerker gemalen en persleidingen ben jij dagelijks bezig met het (zelfstandig of in teamverband) uitvoeren van montage- en renovatiewerkzaamheden aan (riool)gemalen en bijbehorende installaties. De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het monteren en ontstoppen van pompen, leidingwerk, appendages en het aansluiten van de besturing. 

Je voert montage- en reparatiewerkzaamheden uit aan pomp- en rioolinstallaties, meetapparatuur en bijzondere objecten (zoals bijvoorbeeld fonteinen). Je onderhoudt gemalen, pompen en andere installaties van het rioolsysteem zoals putten, (pers)leidingen, mechanische onderdelen, vuilroosters en speciale voorzieningen en constructies. Je handelt storingen af en staat onze inwoners bij storingen te woord. Je maakt hiervan rapportages (via een app). Je draait op termijn storingsdiensten (piket).

Ook bijbehorende werkzaamheden zoals slopen en graafwerkzaamheden behoren tot je taken. Het team bestaat uit totaal drie collega’s. Je beschikt tijdens je werkzaamheden over een moderne service bus.

Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde vmbo- of mbo-opleiding richting techniek en affiniteit met elektrotechniek. Daarnaast heb je een rijbewijs BE en basisveiligheid VCA.

Ervaring met het repareren en onderhouden van rioolgemalen en persleidingen heb je al opgedaan óf ben je bereid om jezelf hierin te ontwikkelen. 

Je bent flexibel. Zo vind je het draaien van 24/7 storingsdiensten roulerend met andere collega’s niet erg en draai je je hand er niet voor om als er een keer een klus afgemaakt moet worden. 

Verder werk je netjes, heb je veiligheid hoog in het vaandel staan ben je niet bang voor vuile handen.

Wat bieden wij je?

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring is je salaris maximaal € 3.145,- bruto per maand (schaal 7 van de gemeentelijke salaristabel juli 2020) bij een werkweek van 36 uur. Daar bovenop ontvang je een individueel keuzebudget ter hoogte van 17,05% van je brutosalaris (dit bestaat o.a. uit je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering), dat je flexibel kan inzetten. 

Overige arbeidsvoorwaarden

Ook heeft de gemeente een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn aangesloten bij de Cao gemeenten wat voorziet in gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en een tegemoetkoming op de kosten van je zorgverzekering. Daarnaast hebben een reiskostenvergoeding, een persoonlijk gezondheidsbudget (voor bv. een sportabonnement), een generatiepact (vanaf je 60e minder werken) en je krijgt in deze functie de beschikking over een telefoon en een moderne service bus.  Als medewerker van de gemeente bouw je pensioen op bij het ABP, waarbij de werkgever het grootste deel van je premie betaalt. 

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Wanneer het van beide kanten bevalt wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband.

Over ons team NAD Gemalenbeheer

Het team NAD Gemalenbeheer voert het gemalenbeheer uit voor drie gemeenten. De gemeenten Delft, Leidschendam-Voorburg en Pijnacker-Nootdorp hebben de wettelijke zorgplicht voor het inzamelen van (stedelijk) afvalwater en het afvoeren naar een overnamepunt van het Hoogheemraadschap van Delfland. Om het (stedelijk) afvalwater te beheren zijn leidingsystemen in de vorm van persleidingen en verschillende typen gemalen aangelegd.

De beheertaken voor dit transpostsysteem zijn ondergebracht in het NAD Gemalenbeheer. 

Organisatorisch is het NAD Gemalenbeheer een team binnen de ambtelijke organisatie van Gemeente Pijnacker-Nootdorp. 

Het NAD Gemalenbeheer is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, onderhouden en het goed laten functioneren van het gemeentelijk transportsysteem binnen de drie gemeenten. Het areaal bestaat uit ongeveer 200 gemalen, 1200 minigemalen en 175 kilometer aan persleidingen. Ons team heeft de grootte van 6,5 fte.

Over onze gemeente

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 385 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Collega’s voelen zich gewaardeerd en zijn trots om te werken voor Pijnacker-Nootdorp.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Wij ontvangen dan graag een actueel CV met een motivatiebrief waarin je aangeeft wat jou drijft om te solliciteren.

Mail je sollicitatie onder vermelding van vacaturenummer 2020-31 voor 25 november 2020 naar gemeente Pijnacker-Nootdorp via WKZ_Sec@pijnacker-nootdorp.nl.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen Alexander Odijk, Teamcoördinator Gemalenbeheer, telefoonnummer 06-50075157