Terug naar het overzicht

Vacature: Medewerker Klantcontactcentrum (Klantadviseur c) | 24-32 uur

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je het verschil kunt maken op het gebied van dienstverlening aan de inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Reageer dan nu! Wij zoeken een medewerker voor ons Klantcontactcentrum (KCC).

Wat ga je doen?

Als medewerker KCC ben jij het visitekaartje van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. In ons callcenter verstrek je informatie over de producten en diensten van onze gemeente en beantwoord je vragen van inwoners en bedrijven via telefoon, e-mail, post en social media. Daarnaast kun je ook ingezet worden aan de afhaalbalie en de receptie.

Ons doel is om met één contactmoment de gehele vraag te behandelen. Helder krijgen wat de vraag is die wordt gesteld en met welke achterliggende bedoeling, is daarom heel belangrijk. Je handelt waar mogelijk de vragen zelfstandig af en bij complexere vraagstukken zorg jij ervoor dat het bij de juiste personen of afdeling terecht komt. Je probeert dit samen met je collega’s te realiseren binnen de doelen die we onszelf hebben gesteld, zoals korte wachttijden.

Wij vragen

Uiteraard is een dienstverlenend karakter een must voor deze functie. Verder zijn wij op zoek een collega met inlevingsvermogen, goede communicatieve eigenschappen en een gezonde dosis lef. Uiteraard weet je de weg te vinden op de digitale snelweg.

Verder zoeken we iemand met:

 • beschikbaarheid voor 24-32 uur per week;
 • mbo-werk- en -denkniveau;
 • aantoonbare werkervaring in een callcenter, frontoffice en receptie, bij voorkeur binnen een gemeentelijke KCC-omgeving of overheidsinstelling;
 • kennis van producten en diensten van een gemeente en aanverwante overheidsinstanties;
 • ervaring in het werken met meerdere applicaties;
 • inzicht in organisatorische en functionele verhoudingen binnen organisaties;
 • recente en relevante werkervaring binnen een (digitale) klantcontact omgeving.
 • ervaring met het effectief inzetten van social media.

Dit bieden wij

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring is je salaris maximaal € 3.301,- bruto per maand (schaal 7 van de gemeentelijke salaristabel april 2022, op basis van 36 uur p/w). Daar bovenop ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je brutosalaris. Dit salaris is gebaseerd op de HR21-functie Medewerker Publiek II.

Overige arbeidsvoorwaarden

Ook heeft onze gemeente een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Persoonlijk Gezondheidsbudget, volledige vergoeding van reiskosten via het openbaar vervoer, flexibele werktijden en goede mogelijkheden om thuis te werken. Je bouwt pensioen op bij ABP waarbij de werkgever het grootste deel van de premie betaalt.

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Wanneer het van beide kanten bevalt wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband.

Over ons team

Het team Communicatie en KCC is een flexibel, opgewekt en enthousiast team. Het bundelt zowel de communicatieadviseurs van de gemeente als de collega’s die direct klantcontact verzorgen. We staan altijd voor de klant, maar zeker ook voor elkaar klaar. Doordat je op verschillende plekken van het KCC ingezet kan worden veranderen je werkzaamheden en ook je directe collega’s per dagdeel. Het team is onderdeel van de afdeling Interne Dienstverlening.

Over onze gemeente

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 400 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Collega’s voelen zich gewaardeerd en zijn trots om te werken voor Pijnacker-Nootdorp.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan heb jij alles in huis om aan de slag te gaan bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp! Klik voor 5 december op ‘Direct solliciteren’ en laat ons weten waarom deze functie bij jou past. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Arjan Huijsmans, Teamleider Communicatie en KCC via 06-21880282 of a.huijsmans@pijnacker-nootdorp.nl.

Procedure

Je hebt gesolliciteerd en nu? Dit kan je van ons verwachten:

 1. Je hebt je CV en motivatiebrief ingestuurd;
 2. Binnen een week hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek;
 3. Eerste gesprek;
 4. Eventueel tweede gesprek;
 5. Arbeidsvoorwaardengesprek;
 6. Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe baan!