Terug naar het overzicht

Start werkzaamheden WijCK

Samen wonen en buiten leven in WijCK. Het comfort en de luxe van nieuwbouw. Rust, maar ook dynamiek en met de Groenzoom om de hoek. Dát is wonen in WijCK. Er staat veel te gebeuren op deze plek.

De komende periode gaat Dura Vermeer hard aan de slag om van WijCK de nieuwe, hoogwaardige entree van Pijnacker-Nootdorp te maken. Daarvoor starten zij op korte termijn met de eerste werkzaamheden op de locatie van het huidige P&R-terrein naast het metrostation Pijnacker Zuid.

Kom op de fiets

Tijdens de werkzaamheden blijven 100 parkeerplaatsen beschikbaar voor reizigers die gebruik maken van het OV. Woont u dichtbij? Kom dan vooral met de fiets! Er is voldoende ruimte om uw fiets te stallen. Daarnaast blijft het multicourt zo lang mogelijk in stand.

Meer informatie

Op de website woneninwijck.nl vindt u meer informatie over het plan, de omgeving en de bereikbaarheid. In de komende periode volgen gegevens over het woningaanbod en de planning.

Inloopavonden

Medio april zijn inloopavonden gepland, om belangstellenden in te lichten over de plannen. Meer informatie hierover volgt. 

Wijck