Terug naar het overzicht

Ondernemersbijeenkomst 12 april 2021

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Heeft u advies en/of hulp nodig voor uw bedrijf, winkel, horecazaak of eenmanszaak? Kom dan naar de online presentatie van het Ondernemersklankbord.

Ondernemersklankbord is er voor u, juist nu!

Bent u starter, wilt u uitbreiden, onderzoekt u de markt, heeft u financieel advies nodig, wil u weten hoe u uw klanten (beter) kunt bereiken, overweegt u te stoppen of denkt u aan bedrijfsopvolging? In elke fase en bij elk bedrijfsaspect komen er tal van vragen op u af.

Corona heeft wellicht een groot effect op uw bedrijf: inkomsten zijn wegvallen en bepaalde sectoren kunnen nog altijd niet ‘gewoon’ open. Er is een nieuwe realiteit en dat kan vragen om een koerswijziging of omdenken. Het Ondernemersklankbord kan u daarbij helpen. Ervaring leert dat zij in 2 van de 3 gevallen een faillissement kunnen voorkomen!

Stichting Ondernemersklankbord biedt ondersteuning aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. De adviseurs zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en branches en kennen als geen ander de uitdagingen van het ondernemerschap.

Wanneer, hoe laat en programma

  • Datum:                  maandag 12 april 2021
  • Tijdstip:                 09.30 – 10.30 uur
  • Locatie:                 online via MS Teams
  • Programma:         Presentatie Ondernemersklankbord en mogelijkheid tot vragen stellen

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via: Accountteam@pijnacker-nootdorp.nl
Na aanmelding ontvangt u van ons de MS TEAMS link. Er zijn geen kosten aan deze online presentatie verbonden.