Terug naar het overzicht

Met korting verduurzamen en comfortabel wonen

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Bespaar met een hybride warmtepomp tot 50% op uw gasverbruik voor verwarming zonder in te leveren op comfort. Een hybride installatie werkt samen met uw huidige cv-ketel.

Gasloos wonen

De hybride warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht om uw woning mee te verwarmen. De cv-ketel verwarmt het tapwater en zorgt eventueel voor bijverwarming. Zo zit u er altijd warmpjes bij en zet u een eerste stap naar gasloos wonen.

Actie tot 30 april

Met de kortingsactie van de WoonWijzerWinkel schaft u nu voor een scherpe prijs een hybride warmtepomp aan. Deze installatie is in iedere woning met iedere cv-ketel te combineren. De pomp kan al in één dag zonder ingrijpende verbouwing geïnstalleerd worden. Daarnaast is de installatie stil en compact en is deze te combineren met stadsverwarming, zonnepanelen en een zonneboiler. Voor meer informatie over de kortingsactie kunt u terecht op de website van de WoonWijzerWinkel: woonwijzerwinkel.nl/acties. De actie loopt tot 30 april 2021.

Energieloket van de gemeente

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van uw gemeente. Zij is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over duurzaam wonen.