Terug naar het overzicht

HalloWerk voor werkzoekenden en werkgevers

Goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar werk! Sinds enige maanden is de gemeente Pijnacker-Nootdorp aangesloten bij HalloWerk.

Matchingsplatform

HalloWerk is een online matchingsplatform dat werkzoekenden en werkgevers direct met elkaar in contact brengt. Zo vinden werkzoekenden sneller werk en worden vacatures eerder vervuld. Voor werkzoekenden uit het bestand van de gemeente biedt het een aantrekkelijke manier om zich te profileren en naar geschikt werk te zoeken. 

Werkzoekenden maken zelf een profiel aan met behulp van vragen zoals: wie bent u, wat wilt u, wat kunt u? CV’s en opleidingen zijn niet zo belangrijk bij deze aanpak. Werkgevers in HalloWerk kijken namelijk verder dan een diploma of werkervaring. Ze letten vooral op wat iemand wil of kan. De benadering is gericht op vaardigheden, talenten en motivatie.

Profiel maken

Met een profiel op HalloWerk kunt u vacatures zoeken die aansluiten bij uw voorkeuren en kunnen werkgevers u vinden. Alleen werkgevers die deelnemen aan HalloWerk kunnen op zoek gaan naar werkzoekenden. Profielen zijn niet te vinden via zoekmachines zoals Google. 

Uw werkmakelaar of uw klantmanager bij de gemeente kan u een e-mail sturen met daarin een link om inloggegevens aan te maken. Daarmee kunt u vervolgens heel gemakkelijk een profiel samenstellen. Gedurende het hele proces kunt u begeleiding krijgen van de gemeente. 

Meer informatie

Wilt u meer weten of meedoen aan HalloWerk?Neem dan contact op met de gemeente via het telefoonnummer 14 015.

alloWerk-afbeelding-van-website