Terug naar de vorige pagina

Mw. V.V.E. Termoshuizen-Schnaar (Véronique)

Maak kennis met mevrouw Termoshuizen-Schnaar, zij is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Aanstaand bruidspaar,

Allereerst van harte gefeliciteerd!

De voorbereidingen voor jullie grote dag zijn nu zeker in volle gang. Wat komt er toch veel bij kijken als je gaat trouwen… Datum, locatie, ondertrouw, jurk, pak, ringen, uitnodigingen, fotograaf en dan komt ergens de vraag: welke trouwambtenaar?

En precies hier kom ik in beeld. Hier volgt een klein verhaaltje over mijn werkwijze en over mijzelf. Veel leesplezier!

Werkwijze

Ik streef ernaar jullie als aanstaand bruidspaar thuis te bezoeken om jullie wensen omtrent de ceremonie te bespreken.
Misschien hebben jullie hier al ideeën over en anders heb ik tal van tips zodat we gezamenlijk kunnen bespreken hoe we deze ceremonie gaan invullen. Daarbij kan ik alle informatie, die jullie willen vertellen, verzamelen en uitwerken tot een unieke toespraak.

Doelgroep

Man & vrouw, man & man, vrouw & vrouw. Kortom; iedereen die van elkaar houdt!

Einddoel

Ik merk dat een ceremonie geslaagd is aan de volgende reacties: lachsalvo’s tijdens de ceremonie, ferme handdrukken, flinke schouderkloppen en in bijna alle gevallen een aardige reactie in de vorm van een mailtje of een kaart achteraf.

Ervaring

Mijn eerste huwelijk sloot ik op 20 december 1997 en nu ben ik ruim 3000 huwelijken verder. Niet alleen in Pijnacker maar ook in de gemeente Den Haag ben ik 22 jaar lang trouwambtenaar geweest.

Mijn CV

Naast dit fantastische vak ben ik Arbeidsdeskundige bij het UWV, getrouwd, moeder van twee pubers en woonachtig in Pijnacker. We genieten met elkaar en van de dieren die we in en rondom het huis hebben. Vooral honden, katten en paarden hebben mijn grote liefde.

Hobby’s

Dieren, reizen, tennissen, zeilen en fotografie. Daarnaast heb ik nog tal van liefhebberijen zoals muziek, schrijven, lezen, fietsen, geschiedenis, series kijken, koken en nog veel meer. Maar mijn grootste hobby is wel het trouwen en daarom hoop ik een positieve bijdrage te mogen leveren op jullie grote dag.

Wie weet, tot ziens!