Terug naar de vorige pagina

Mw. T. Gunputsing (Trisha)

Maak kennis met mevrouw Gunputsing, zij is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand:

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap!

Jullie trouwdag! Maandenlang naartoe geleefd, jullie mooiste dag. Wat vind ik het eer dat ik, Trisha Gunputsing, daar als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand deel van mag uitmaken.

Het huwelijk is één van de meest bijzondere momenten in het leven. Twee unieke personen geven door “het ja-woord” uiting aan hun onvoorwaardelijke liefde. Deze dag verdient daarom speciale aandacht en iemand die jullie liefde vertaalt in een mooie speech met een lach en een traan. Deze speech vertel ik met veel passie en toewijding. Een ontspannen ceremonie met een persoonlijke speech, waarbij jullie, het bruidspaar, het middelpunt zijn.

Nog even kort over mezelf. Mijn huwelijk in 2005 was er eentje om nooit te vergeten. We denken met veel plezier graag hier aan terug. Naast echtgenote en moeder ben ik ook een bevlogen jurist. De combinatie tussen mijn dagelijkse werkzaamheden en als babs werken zorgen voor een dynamisch leven én dat al mijn persoonlijke eigenschappen goed tot hun recht komen. Als persoon ben ik onder andere zeer energiek, creatief, loyaal en heb een groot inlevingsvermogen. Maar genoeg over mij… het is jullie trouwdag, dus ik ben nieuwsgierig naar jullie liefdesverhaal. 

Heel veel succes met de verdere voorbereiding en misschien tot gauw!