Terug naar de vorige pagina

Mw. S. Somai (Saskia)

Maak kennis met mevrouw Somai, zij is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Don’t marry someone you can live with,

marry the person you cannot live without.

Bovenstaande is mijn motto geweest en waarschijnlijk ook voor jullie, want ik mag jullie feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap! Van harte gefeliciteerd!

Even voorstellen? Wie ben ik en waarom ben ik BABS geworden? Mijn naam is Saskia Somai, married with two kids. Mijn huwelijk herinner ik mij nog als de dag van gisteren en behoort tot een van de mooiste dagen in mijn leven. Deze dag had ik helemaal zelf uitgewerkt tot in de puntjes en besproken met onze ‘trouwambtenaar’. Toen mijn trouwdag eindelijk daar was, werden mijn verwachtingen overtroffen. Zou het zo weer over willen doen!

Na mijn huwelijk werd ik al snel gevraagd door vrienden en familie om als weddingplanner en ceremoniemeester te fungeren op hun huwelijk. Dat doe ik al een tientallen jaren en ik vind het nog steeds ontzettend leuk om met de aanstaande bruidsparen van verschillende afkomst en cultuur hun persoonlijke wensen te bespreken, te onderzoeken en hen hierin advies te geven. Ik heb inmiddels ervaring met huwelijken van bruidsparen van verschillende afkomst en spreek en schrijf vloeiend Engels, Frans en Duits. Vereerd ben ik dat ik zo een prominente rol mag hebben in de mooiste dag(en) van hun leven.

Ik vind nog steeds, na vele (soorten) ceremonies, dat elk huwelijk uniek en bijzonder is, omdat elk bruidspaar uniek is. Ik hoop dat ik ook de eer mag krijgen om deel te worden van jullie huwelijksdag! Ik wens jullie heel veel plezier en succes met alle huwelijksvoorbereidingen, ik weet er alles van!