Terug naar de vorige pagina

Mw. S.C. Kijzers (Sabine)

Maak kennis met mevrouw Kijzers, zij is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

In Pijnacker-Nootdorp jullie liefde officieel maken!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of partnerschapsregistratie.
Wat een leuke tijd gaan jullie tegemoet waarbij ook veel keuzes gemaakt moeten worden. Eén van die keuzes is het kiezen van een trouwambtenaar. Wie weet kiezen jullie mij en dan is het vast prettig om iets meer over mij te weten te komen.

Persoonlijke ceremonie

Voor mij is het uitgangspunt dat de trouwceremonie verloopt op een manier die bij júllie past. Daarom gaan we hierover vooraf met elkaar in gesprek. Jullie verhalen en wensen ga ik na onze ontmoeting verwerken in mijn toespraak waarin jullie jezelf moeten herkennen. Want als paar wil je graag luisteren, lachen, stralen en genieten. Tijdens de speech is er zeker ook ruimte voor spontaniteit en interactie zodat ook jullie gasten volop kunnen meegenieten.

Feest

Een feestelijke en bijzondere dag als 2 mensen die van elkaar houden officieel voor elkaar kiezen. Dan moet het ook een feest zijn om daar op terug te kijken. Elke keer is het voor mij ook weer een feest als ik daar als trouwambtenaar deel van mag uitmaken. Dat blijkt dan ook uit de aardige en lieve reacties die ik achteraf krijg via de app, mail of per post. 

Lach en traan

Het huwelijk of geregistreerd partnerschap, bestaat uit vele ingrediënten: liefde, trouw, elkaar steunen in goede en slechte tijden etc. Maar daar hoort ook een lach en een traan bij, ook tijdens de ceremonie. Als jullie keuze op mij valt zal humor niet ontbreken.  

Wie ben ik

Ik ben getrouwd en we hebben veel plezier met onze eigenwijze teckel Biby. Met z’n drietjes genieten we van het leven waarbij familie en vrienden een belangrijke rol spelen. Daarnaast gaan we ook graag en regelmatig op vakantie. Duits is mijn 2e moedertaal zodat een tweetalige speech geen enkel probleem is.

In mijn vrije tijd kook en bak ik met veel plezier en uit eten gaan vinden we ook gezellig. Muziek speelt een belangrijke factor in mijn leven en daarom zing ik in een jazzband en speel ik saxofoon.

Ik wens jullie heel veel voorpret en succes toe bij alle voorbereidingen.

Graag tot ziens op één van de mooiste dagen van jullie leven!