Terug naar de vorige pagina

Mw. M. Straesser (Martine)

Maak kennis met mevrouw Straesser, zij is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Allereerst: gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Nu breekt een spannende en leuke tijd aan van voorbereidingen en voorpret. Het uitzoeken van locaties, muziek, kleding en natuurlijk de trouwambtenaar die het beste bij jullie past.

Ik ben Martine Straesser. Ik ben getrouwd en moeder van twee jongens. In de weekenden zeilen we graag met onze boot op het IJsselmeer. Mijn andere hobby`s zijn motorrijden, tennissen, lezen en koken. Maar mijn grootste hobby is mijn werk als concert- en operazangeres. Ik word door koren in heel Nederland gevraagd om als soliste op te treden tijdens hun concerten. Elke keer geniet ik er weer van om samen met koor, orkest en collega solisten prachtige klassieke werken uit te voeren.

Ook als trouwambtenaar ben ik voor jullie een schakel die in het geheel moet passen. Tijdens ons kennismakingsgesprek probeer ik zoveel mogelijk over jullie te weten te komen zodat ik een speech kan maken waar jullie jezelf in herkennen. In de ceremonie van het trouwen zitten natuurlijk serieuze momenten maar het is heerlijk als er ook gelachen kan worden. Bij het gesprek hoor ik ook graag wat voor verwachtingen jullie van de huwelijksvoltrekking hebben. Zo zorgen we er samen voor dat jullie huwelijk een start heeft waar je met veel plezier aan terug zal denken.

Ik wens jullie in ieder geval veel succes met de verdere voorbereiding en wie weet tot ziens!