Terug naar de vorige pagina

Mw. H. Tetteroo-Hoevenaar (Helma)

Maak kennis met mevrouw Tetteroo-Hoevenaar, zij is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Van Harte Gefeliciteerd!

Jullie hebben een grote stap gezet en willen jullie liefde voor elkaar bezegelen in een huwelijk of een partnerschap! En wat leuk dat jullie dat hier in het mooie Pijnacker-Nootdorp laten plaatsvinden.

Er moet natuurlijk een hoop geregeld en uitgezocht worden. Belangrijkste is dat je het zo doet zoals het voor jullie allemaal goed voelt. Als jullie mij als trouwambtenaar kiezen, gaan we samen in een voorgesprek alle mogelijkheden en wensen bespreken. Ik denk graag met jullie mee!

Iets over mijzelf

Sinds 2017 ben ik ambtenaar van de burgerlijke stand bij de Gemeente Pijnacker-Nootdorp. Ik vind het fijn om op een persoonlijke manier mijn bijdragen te leveren aan deze voor jullie belangrijke dag.

In 2004 ben ikzelf in het huwelijksbootje gestapt met mijn grote jeugdliefde. De huwelijksdag was onvergetelijk! Er wordt nog steeds over gesproken. Wat een bijzonder gevoel om op zo’n dag zo in het middelpunt te staan. En ook al ging niet alles zoals gepland, we hebben een fantastische dag gehad. Ik gun iedereen zo’n heerlijk gevoel.

We wonen samen met onze 2 zonen in Nootdorp. En met elkaar hebben we een passie voor Italië. Sterker nog, we hebben zelfs een eigen website met de verkoop van Italiaanse tassen. Een druk bestaan, want daarnaast ben ik ook nog werkzaam als makelaar bij een mooi makelaarskantoor in Den Haag.

Naast het werk is reizen met het gezin, met vrienden of familie afspreken, gezellig borrelen en eten met elkaar, het leven vieren, het liefste dat we doen. In de weekenden zijn we ook vaak aan het voetbalveld te vinden om onze kinderen te zien spelen. Verder hou ik zelf nog van yoga en speel ik tennis in een vooral gezellig damesteam.

Het leven is niet altijd even makkelijk. Zelf heb ik ook al de nodige obstakels van het leven meegemaakt, maar ook daarin gemerkt dat je samen echt sterker bent. Er voor elkaar zijn en voor elkaar zorgen, maakt het leven zoveel mooier. Met het uitspreken en aangaan van de huwelijkse voorwaarden spreek je dit naar elkaar uit en ga je dit verbond aan.

Ik hoop dat ik jullie met het sluiten van het huwelijk of een partnerschap een mooie start kan bieden  naar een fijn en gelukkig mooi leven samen.

Hopelijk tot snel!

Liefde is… Naar elkaar luisteren en elkaar zien,
Liefde is… Elkaar vasthouden en vaak genoeg loslaten,
Liefde is… Antwoorden geven en de juiste vragen stellen,
Liefde is als een warme knuffel,
Liefde is iets moois,
iets wat je echt gelukkig maakt!