Terug naar de vorige pagina

Mw. A. Egberts (Anita)

Maak kennis met de mevrouw Anita Egberts, zij is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

“Liefde kijkt niet met de ogen, maar met de geest” – William Shakespeare

Van harte gefeliciteerd met jullie aankomende huwelijk of partnerschapsregistratie! Straks is het jullie dag der dagen, maar voordat het zover is breekt er een leuke, maar ook spannende periode aan. In ondertrouw gaan, getuigen zoeken, ceremoniemeester aanstellen , een trouw- en feestlocatie uitzoeken, kleding stijl bedenken, muziek bedenken, kaarten sturen….en natuurlijk jullie trouwambtenaar uitzoeken.

Ik ben Anita Egberts en werk als WMO–consulent bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Ik heb twee passies: mijn kinderen en het theater. Ik ben gek op alle theater-vormen. Je kan mij vaak in het theater vinden als toeschouwer of op het toneel, want ik sta zelf al meer dan 25 jaar als actrice op de planken. Kortom, ik ben een echt theaterdier. Verder houd ik van reizen en ben ik een echte Bourgondiër.

Ik zal het een eer vinden om jullie trouwambtenaar te mogen zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek probeer ik jullie zo goed mogelijk te leren kennen, zodat ik voldoende handvatten heb om een persoonlijke herkenbare speech te maken. Uiteraard sta ik open voor jullie persoonlijke wensen. Ik hou van humor en door mijn theaterachtergrond beheers ik de kunst van het improviseren. Ik pas deze kunst daarom graag toe en vind het leuk om op onverwachtse uitspraken van jullie gasten in te spelen.

Vanzelfsprekend heeft de huwelijksceremonie ook een serieus tintje: jullie beloven elkaar immers liefde, trouw en steun in goede en slechte tijden.

Tot slot wens ik jullie veel plezier tijdens de huwelijks voorbereidingen. En wie weet is de eer aan mij!