Gratis juridisch advies

Heeft u een geschil met uw werkgever? Komt u er niet uit met uw verhuurder? Of wilt u bezwaar maken tegen een beslissing van uw gemeente? Maar heeft u niet de financiële middelen om een advocaat in te schakelen? Dan kunt u bij Stichting Wetswinkel Delfland terecht voor vrijblijvend juridisch advies.

De Wetswinkel is een vrijwilligersorganisatie die gratis juridisch advies verleent. Hun insteek is dat iedereen in de samenleving hulp moet kunnen krijgen bij juridische problemen. U kunt bij ze terecht voor al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid, consumentenrecht, personen- en familierecht, bestuursrecht, strafrecht, woonrecht en ondernemingsrecht.

In Pijnacker is de Wetswinkel wekelijks te vinden in zaal 4 van het buurtcentrum Buurt & Zo aan de Prins Hendrikstraat 28. Kijk op www.wetswinkeldelfland.nl voor de precieze data.

Het is belangrijk dat u alle relevante documenten meeneemt naar het spreekuur. Zo mogelijk wordt u ter plekke van advies voorzien. Wanneer dit niet mogelijk is wordt u via e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht en geadviseerd. Moeten er bezwaarschriften of andere gerechtelijke stukken worden opgesteld, dan zullen de juristen van Stichting Wetswinkel Delfland deze taak gratis op zich nemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.wetswinkeldelfland.nl.