Wandel- en fietsroutes door recreatiegebieden

In Pijnacker-Nootdorp kunt u heerlijk recreëren in het groen. U kunt zelf fietsend of wandelend Pijnacker-Nootdorp verkennen, of u kunt ook een van de wandel- of fietsroutes kiezen. Genoeg te ontdekken in Pijnacker-Nootdorp!

Er zijn een tal van recreatiegebieden in Pijnacker-Nootdorp. Op de website www.natuurlijkpn.nl staan alle recreatiegebieden op een rijtje.

De Historische Route van Hof van Delfland is een afwisselende fietsroute tussen Den Haag en Rotterdam. De route gaat onder andere langs Oude Leede, de Zuidpolder van Delfgauw en De Balij en het Bieslandse Bos. Vanuit onze gemeente kunt u richting Den Haag of richting Rotterdam fietsen en vanuit daar wellicht met Randstadrail terug. De routefolder kunt u gratis ophalen bij het gemeentekantoor. Ook kunt u de route downloaden via www.hofvandelfland.nl

Wandelroute Delfgauw

Bewoners uit Delfgauw hebben een brochure met wandelroutes voor hun medebewoners gemaakt. De routes voeren de wandelaars langs de bezienswaardigheden in Delfgauw op het gebied van natuur, architectuur en kunst.

Wandelroutenetwerk Hof van Delfland

Het wandelroutenetwerk Hof van Delfland is een netwerk van 900 km wandelroutes. Het loopt langs de mooiste plekjes in de steden, langs het strand en het open groene landschap van Delfland. Het netwerk loopt door 14 gemeenten en verbindt stad en land. Op de website www.heerlijkbuiten.nl leest u meer over het wandelroutenetwerk Hof van Delfland.