WhatsApp Buurtpreventie

WhatsApp preventie is een digitale vorm van buurtpreventie. Op verschillende plekken in Pijnacker-Nootdorp tref je verkeersborden waar WhatsApp Buurtpreventiegroepen zijn. 

Via WhatsApp kunnen gebruikers informatie delen. Elkaar snel waarschuwen is een krachtig hulpmiddel voor buurtpreventie. De attentieborden werken preventief. 

  • Ga naar www.wabp.nl. Zoek een groep bij u in de buurt en meld u bij de beheerder van de groep aan.
  • Niet alle groepen hebben zich op wabp.nl aangemeld. Staat uw straat niet genoemd? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar info@pijnacker-nootdorp.nl, t.a.v. Mirjam Post-Peters.

Bent u de beheerder van een WhatsApp buurtpreventiegroep of wilt u er een beginnen? Registreer u dan op www.wabp.nl. Daar vindt u tips en spelregels voor het starten van een WhatsApp-groep. Op de plattegrond ziet u welke WhatsApp-groepen al actief zijn in de gemeente. 

Staat uw WhatsApp-groep niet op www.wabp.nl, maar wilt u hem wel toevoegen aan de gemeentelijke lijst? Laat het dan weten via: info@pijnacker-nootdorp.nl t.a.v. Mirjam Post-Peters. Vermeld naam van de contactpersoon en zijn of haar contactgegevens (telefoonnummer en/of e-mailadres).