Terug naar het overzicht

Vraag leerlingenvervoer 2024-2025 voor 1 juni 2024 aan!

Wilt u in het schooljaar 2024-2025 een beroep doen op leerlingenvervoer? Dan is het van belang dat u uw aanvraag op tijd doet. Het is sinds 1 april 2024 mogelijk om een aanvraag in te dienen. Zorg ervoor dat uw aanvraag vóór 1 juni 2024 bij ons binnen is.

Om gebruik te kunnen maken van leerlingenvervoer moet u elk jaar een nieuwe aanvraag indienen. Een eenmaal toegekende vervoersvoorziening loopt niet automatisch door.

Vul het aanvraagformulier in

Het aanvraagformulier voor het komende schooljaar vindt u op de pagina Leerlingenvervoer. Om de aanvraag digitaal te kunnen doen heeft u een DigiD nodig. Als u nog geen DigiD heeft, kunt u deze persoonlijke inlogcode aanvragen op www.digid.nl.

U krijgt binnen acht weken na uw aanvraag een bericht. Is uw aanvraag niet compleet, dan ontvangt u een verzoek om aanvullende informatie of bewijsstukken aan te leveren. De behandeltijd van uw aanvraag kan dan tot (maximaal) vier weken langer duren. Het is dus in uw belang dat u alle gevraagde bewijsstukken bijvoegt.

Meer informatie

Meer informatie over (het recht op) leerlingenvervoer vindt u op de pagina over Leerlingenvervoer. Bij vragen kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14015.