Terug naar het overzicht

Verkiezingsdebat op maandag 7 maart

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Met het oog op de gemeenteraadsverkiezing op woensdag 16 maart organiseert het Milieuplatform op maandag 7 maart vanaf 20.00 uur in het Bestuurscentrum, Emmastraat 165 in Pijnacker een openbaar verkiezingsdebat over duurzaamheid, natuur en milieu.

Aanmelden

Inwoners zijn welkom bij dit debat om te horen wat de meningen zijn van de plaatselijk politiek over actuele onderwerpen op het gebied van bijvoorbeeld energievoorziening, natuurwaarden en duurzame glastuinbouw. Toegang is gratis. Wilt u aanwezig zijn bij dit debat? Dan moet u zich voor 5 maart aanmelden via e-mail: a.kerklaan@pijnacker-nootdorp.nl.

Stellingen

Aan de hand van stellingen zal de debatleider de vertegenwoordigers van de politieke partijen uitdagen om helder aan te geven wat zij vinden van onderwerpen, zoals de energietransitie, meer natuur en biodiversiteit in de woonwijken, behoud van de groene gebieden in onze gemeente en duurzame glastuinbouw.

Deelnemers

Deelnemers aan dit politieke debat zijn Bart van Straten (VVD), Ben Glaser (EA), Frank van Kuppeveld (CDA), Marieke van Bijnen (PPN), Peter Hennevanger (D66), Bernard Minderhoud (GB), Carla van Viegen (PvdD), Harald van Zielst (Trots) en Rob van der Welle (CU/SGP).

Raadzaal