Terug naar het overzicht

Vacature: Medewerker Servicebedrijf

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Houd je van werken in de buitenlucht, zie je wat er moet gebeuren en weet je van aanpakken? Wij zoeken een uitvoerend medewerker Servicebedrijf voor 36 uur per week.

Vacature Medewerker Servicebedrijf

Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor het schoon, heel en veilig houden van de openbare ruimte van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Hieronder verstaan wij:

  • Je verricht preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden aan het openbaar groen, klein straatwerk en straatmeubilair;
  • Je verwijdert zwerfvuil;
  • Je handelt klachten en meldingen af;
  • Je houdt toezicht op het gebruik, orde en veiligheid van de openbare ruimte. Signaleer je knelpunten? Dan zijn wij blij als jij ook zelf oplossingen aandraagt.


Je krijgt een eigen wijk toegewezen waar je primair verantwoordelijk voor bent. Daarnaast ben je als onderdeel van het team medeverantwoordelijk voor het schoon, heel en veilig houden van de openbare ruimte van de gehele gemeente. 

De werktijden zijn flexibel in te vullen van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 17.00 uur. Je stelt zelf een dag- en weekplanning op waarbinnen de werkzaamheden verricht worden en rapporteert over de voortgang. In geval van calamiteiten, evenementen en bijzondere gemeentelijke aangelegenheden kun je ook buiten de reguliere werktijden worden ingezet.

Wij vragen

Ter versterking van het Servicebedrijf zijn we op zoek naar een proactieve en klantgerichte collega. Je streeft naar echt resultaat en bent oplossingsgericht.

Om de functie succesvol uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat je een relevante (groen) opleiding hebt afgerond op mbo-niveau 2 en ruime ervaring hebt in het verrichten van onderhoudswerkzaamheden in het groen en straatwerk, het werken met bosmaaier, motorkettingzaag en andere relevante gereedschappen. Daarnaast heb je kennis van relevante wet- en regelgeving en voorschriften op het werkterrein.

Tot slot beschik je over de basisvaardigheden bij het omgaan met computer, een rijbewijs B en het VCA diploma (of bent bereid deze te halen).

Wat bieden wij je

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring is je salaris tussen de € 1.885,- en € 2.874,- bruto per maand (schaal 5 van de gemeentelijke salaristabel april 2022, op basis van 36 uur p/w). Daar bovenop ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je brutosalaris (dit bestaat o.a. uit je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering), dat je flexibel kan inzetten. Dit salaris is gebaseerd op de HR21-functie Medewerker technische uitvoering III.

Overige arbeidsvoorwaarden

Ook heeft de gemeente een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn aangesloten bij de Cao gemeenten wat voorziet in gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en een tegemoetkoming op de kosten van je zorgverzekering. Daarnaast hebben we een reiskostenvergoeding en een persoonlijk gezondheidsbudget (voor bv. een sportabonnement). Als medewerker van de gemeente bouw je pensioen op bij het ABP, waarbij de werkgever het grootste deel van je premie betaalt.

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Wanneer het van beide kanten bevalt wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband.

Over ons team

Het Servicebedrijf wordt gevormd door de uitvoerende teams van de afdeling Wijkzaken. Zij beheren het openbaar groen, de sportvelden, de binnensport- en welzijnsvoorzieningen, riolering, wegen en het straatmeubilair. De wijkteams binnen het Servicebedrijf handelen de meldingen van bewoners af en verzorgen het incidentele of bijzondere onderhoud aan het openbaar groen, de bestrating, het straatmeubilair en de huisaansluitingen van het riool.

Over onze gemeente

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 400 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Collega’s voelen zich gewaardeerd en zijn trots om te werken voor Pijnacker-Nootdorp.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ontvangen wij graag voor 1 juni 2022 je CV en je motivatie voor deze functie. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Yolanda Arkesteijn, Locatiemanager Servicebedrijf van de afdeling Wijkzaken, telefoonnummer 14015 of 06-46981611.

Deze vacature wordt zowel gelijktijdig intern als extern gepubliceerd. Bij dezelfde geschiktheid geniet de interne kandidaat de voorkeur.