Terug naar het overzicht

Vacature: Financieel medewerker

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als financieel medewerker? Vind jij het leuk om met cijfers aan de slag te gaan? Dan is dit baan die je zoekt! Wij zoeken een financieel medewerker voor 24-32 uur per week.

Wat ga je doen

In deze functie houd je je in eerste instantie voornamelijk bezig met het verzorgen van het betalingsverkeer en verwerkt de bank- kasmutaties in het financieel pakket. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en de debiteurenadministratie, het specificeren van tussenrekeningen. Ook verzamel, bereken en verwerk je diverse financiële gegevens ten behoeve van zowel externe als interne doelgroepen. Op termijn zullen de werkzaamheden binnen de financiële administratie anders verdeeld worden.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding op financieel gebied; (harde eis)
  • Je bent communicatief goed onderlegd, werk nauwkeurig en in staat om met weerstand om te gaan;
  • Je omarmt en ondersteunt veranderingen en hebt een proactieve houding;
  • Je denkt in termen van oplossingen en je houdt er van om anderen te helpen en samen te zoeken naar oplossingen;
  • Je bent als teamspeler de verbinding tussen beleid en geld;
  • Het is een pré als je in het bezit bent van Praktijk diploma-boekhouden of deze opleiding gaat volgen.

Wat bieden wij je

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring schalen we je in (aanloop)schaal 7 of 8 van de gemeentelijke salaristabel april 2022. De salarisrange die daarbij hoort is vanaf € 2.255,- en maximaal € 3.732,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Daar bovenop ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je brutosalaris.

Overige arbeidsvoorwaarden

Ook heeft onze gemeente een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Persoonlijk Gezondheidsbudget, volledige vergoeding van reiskosten via het OV, flexibele werktijden en goede mogelijkheden om thuis te werken. Je bouwt pensioen op bij ABP waarbij de werkgever het grootste deel van de premie betaalt.

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Wanneer het van beide kanten bevalt wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband.

Over ons team

Als financieel/administratief medewerker maak je onderdeel uit van het team Financiën & Inkoopadvies binnen de afdeling Bedrijfsvoering. Bedrijfsvoering zorgt ervoor dat het bestuur, management en medewerkers van gemeentelijke organisatie goed worden ondersteund en geadviseerd op het gebied van Financiën, Inkoop, Juridische Zaken en Personeel & Organisatie.

Het team Financiën zorgt er voor dat de gemeente een gezonde financiële positie heeft en daar naar buiten toe helder en transparant over kan communiceren. Het team voert voor de hele gemeente de financiële administratie, stelt begroting, tussentijdse rapportages en jaarstukken op en geeft budgethouders, management en bestuur adviezen op financieel-economisch terrein.

Over onze gemeente

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 400 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Collega’s voelen zich gewaardeerd en zijn trots om te werken voor Pijnacker-Nootdorp.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ontvangen wij graag voor 27 juni 2022 je CV en je motivatie voor deze functie. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marijke Rombolini-Vrielink, arbeidsmarktspecialist, telefoonnummer: 0621553435

Deze vacature wordt zowel gelijktijdig zowel intern als extern gepubliceerd.

Bij dezelfde geschiktheid geniet de interne kandidaat de voorkeur.