Terug naar het overzicht

Onthulling historische informatieborden

Wethouder Hanneke van de Gevel onthult woensdag 6 maart om 10.30 uur het eerste lokale historische informatiebord bij de halve molen aan de Noordeindseweg 76 in Delfgauw.

15 informatieve borden

Op initiatief van de cultuurwethouder en in nauwe samenwerking met het Historisch Genootschap Oud-Pijnacker en Noitdorpsche Histori├źn, worden maar liefst 15 informatieve borden geplaatst, verspreid over de kernen van Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw.

Deze samenwerking komt voort uit een gedeelde passie voor het erfgoed van Pijnacker-Nootdorp en de wens om de gemeenschap bewust te maken van haar historische waarde. De borden bieden een fascinerende inkijk in het verleden en belichten de diverse aspecten van de gemeentelijke geschiedenis.

Meer informatie

Benieuwd naar de exacte locaties van de informatieborden? De details kunt u vinden op de website van Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp en ook elders op de gemeentewebsite onder www.pijnacker-nootdorp.nl/monumenten. Ook zijn de borden zelf voorzien van QR-codes die u leiden naar nog meer boeiende informatie.

Afgeknotte Molen in Delfgauw