Terug naar het overzicht

Ondernemersprijs 2023. Aanmelden en nomineren kan nog tot 1 oktober!

Tot 1 oktober kunnen ondernemers zich aanmelden voor de Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp. Naast de Ondernemersprijs is er ook de Belofteprijs. Met deze prijzen geeft het gemeentebestuur een blijk van waardering aan de lokale ondernemers die zorgen voor een gezonde economie in Pijnacker-Nootdorp. Beide prijzen worden op maandag 13 november uitgereikt, tijdens een feestelijk evenement.

Wethouder Bart van Straten: “We dagen onze lokale ondernemers uit om mee te dingen naar de Ondernemersprijs en de Belofteprijs 2023. Welke ondernemer of starter durft de uitdaging aan en geeft zich op? We kijken uit naar je aanmelding!”

Thema van dit jaar: ‘Brede welvaart: Er is ruimte na de groei’

Het begrip brede welvaart heeft een hoge vlucht genomen in onderzoek en beleid. Hierbij gaat het om een gezonde balans tussen economie, milieu en samenleving. Het gaat niet alleen om de effecten van ons welvaartsstreven in het ‘hier en nu’, maar ook op de brede welvaart ‘later’ (van toekomstige generaties) en ‘elders’ (in het buitenland). Dit thema is het uitgangspunt bij de beoordeling van alle aanmeldingen.

De Ondernemersprijs

Alle ondernemers uit groot-, midden- of kleinbedrijf kunnen meedingen naar de prijs. Deze prijs is voor de ondernemer die het verschil maakt op het gebied van: duurzaamheid, maatschappelijke/sociale en economische toegevoegde waarde én innovatie. Een professionele jury kiest drie genomineerden, legt bedrijfsbezoeken af en bepaalt uiteindelijk de winnaar.

De Belofteprijs

Deze prijs is bedoeld voor ondernemers die maximaal drie jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een prijs voor alle starters en startups uit Pijnacker-Nootdorp. Ook hier kijkt de jury naar: duurzaamheid, maatschappelijke/sociale en economisch toegevoegde waarde én innovatie.
De jury kiest drie genomineerden uit. De Belofteprijs is een publieksprijs en het publiek kan stemmen op deze drie genomineerden en daarmee de winnaar bepalen.

Nomineren en aanmelden of vragen?

Wacht niet te lang! Nomineren en aanmelden kan tot 1 oktober 2023 via: www.pijnacker-nootdorp.nl/ondernemersprijs.

Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust voor meer informatie. Telefoonnummer (Anita Monshouwer): 06-46981610, e-mailadres: ondernemersprijs@pijnacker-nootdorp.nl.