Terug naar het overzicht

Laatste steen Pijnacker-Noord: nu is het echt klaar!

Het is zover: na 10 jaar is de herinrichting van Pijnacker-Noord is klaar. Buurt voor buurt kreeg de wijk nieuwe riolering en een mooie en groene inrichting. Met de stenen bollen aan de Acacialaan legde wethouder Ilona Jense samen met Koos van der Elst en Joop van den Berg namens wijkvereniging Pijnacker-Noord ‘de laatste steen’: een jollebol in het speellint langs de Acacialaan. Daarmee is de wijk nu echt helemaal af.

Wethouder Ilona Jense samen met Koos van der Elst en Joop van den Berg bij een jollebol.
Wethouder Ilona Jense samen met Koos van der Elst en Joop van den Berg bij de eerste van 46 jollebollen die komende week in het rode lint aan de Acacialaan geplaatst worden.

Wethouder Ilona Jense is blij dat alles nu echt is afgerond: ‘De herinrichting van deze wijk was een flinke klus waar vele jaren werkzaamheden in zijn gaan zitten. Het heeft ook niet alleen maar meegezeten. Denk alleen maar aan de verontreinigingen in de grond, de vele oude kabels en leidingen en een faillissement van de aannemer. Maar ondanks de extra tijd die het kostte om de wijk mooi en netjes te maken, hoor ik veel positieve geluiden van bewoners over het eindresultaat. Dat maakt alle geïnvesteerde energie de moeite waard!’