Terug naar het overzicht

Jouw tekening op onze kerstkaart?

Alle creatieve basisschoolkinderen uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp opgelet! Hou jij van tekenen of schilderen? Doe dan mee aan de tekenwedstrijd om de kerstkaart van de gemeente te ontwerpen.

Ieder jaar sturen wij een kerstkaart naar externe relaties, zoals burgemeesters en wethouders van andere gemeenten. Vorig jaar lieten we voor het eerst de voorkant van de kerstkaart van de gemeente ontwerpen door een jonge inwoner uit onze gemeente. Dat was een succes. Fynn was de winnaar met een prachtige tekening.Lijkt jou dit ook leuk? Doe dan mee aan de tekenwedstrijd! Jouw tekening komt niet alleen op de voorkant van de kerstkaart, deze komt ook op onze website, onze social media kanalen en in de lokale krant de Telstar om ook alle inwoners fijne feestdagen te wensen. Wie weet word jij dit jaar als winnaar gekozen en kunnen de inwoners en relaties van onze gemeente genieten van jouw creatie!

Liggende A4

Kriebelen je handen al om aan de slag te gaan? Pak dan snel een A4-papier, leg deze horizontaal/liggend voor je neer en laat je creativiteit er op los. Je mag maximaal 1 tekening inzenden. Lever jouw creatie voor vrijdag 1 december 2023 in bij het gemeentehuis op het Oranjeplein in Pijnacker. Je kan jouw tekening ook opsturen naar:
Gemeente Pijnacker-Nootdorp
Tav de burgemeester
Postbus 1
2640 AA Pijnacker

Vergeet niet op de achterkant van de tekening jouw naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en mailadres te zetten. Heel veel succes met ontwerpen!

Jury

Bij een wedstrijd hoort natuurlijk ook een jury om een winnaar te kiezen. Burgemeester Björn Lugthart, wethouder Hanneke van de Gevel en Piet van Adrichem (voorzitter van cultuurorganisatie De Verbeelding) zitten in de jury. Zij gaan alle tekeningen bekijken en maken 6 december 2023 de winnaar bekend. De winnaar wordt uitgenodigd en ontvangt van de jury een ingelijste versie zijn/haar ontwerp. Hier wordt een foto van gemaakt en gedeeld bij onze berichten en in de Telstar.

kerstkaart ontwerpen