Terug naar het overzicht

Isolatiesubsidie

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Niemand wil geld op straat gooien, maar toch zijn er nog veel woningen waar kostbare warmte via ongeïsoleerde daken, vloeren en gevels verloren gaat. Dankzij de verhoogde isolatiesubsidie; Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH), krijgt u tussen 1 juni en 31 december, ongeveer 30% van uw investering terug. De WoonWijzerWinkel doet daar nog een schepje bovenop, met de inkoopactie isolatie.

Inkoopactie

Met de inkoopactie isolatie start u extra voordelig met isoleren. Het aanbod is ruim, met actieprijzen voor bodem-, vloer-, spouw-, glas- en dakisolatie. Neem een kijkje op de website woonwijzerwinkel.nl/inkoopisolatie om alle actieprijzen en de bijbehorende subsidiebedragen te bekijken. Weet u niet precies welke maatregel voor u de meeste besparing oplevert? Laat u dan voorlichten door een adviseur van de WoonWijzerWinkel.

De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis is in het leven geroepen om huiseigenaren te stimuleren om het verduurzamen van hun woning niet uit te stellen. De subsidie kent een aantal voorwaarden, zo geldt deze alleen voor woningeigenaren (die de woning zelf bewonen) en kunt u de subsidie pas aanvragen bij twee of meer maatregelen. Voor meer informatie en voorwaarden: woonwijzerwinkel.nl/seeh.