Terug naar het overzicht

Genomineerden Belofteprijs 2023 bekend, stemmen kan!

Deelnemers aan de Belofteprijs presenteerden zich vorige week aan de jury met een pitch. Uit alle deelnemers koos de jury drie genomineerden. De Belofteprijs is een publieksprijs. Iedereen kan stemmen op deze drie genomineerden en daarmee de winnaar bepalen.

Zakenmama: Celine Verhoef

Zakenmama is hét platform over werk en ouderschap, met inspiratie, artikelen, video’s, kennis, humor en meer. Founder Celine Verhoef uit Pijnacker is Zakenmama gestart vanuit een maatschappelijke missie. Met de inzichten vanuit de snelgroeiende community zet het platform zich o.a. in voor werkende ouders, gendergelijkheid en een betere toekomst voor onze kinderen. Celine Verhoef: “Door open en eerlijke gesprekken te voeren, brengen we een beweging op gang en doorbreken we taboes en uitdagingen rondom werk en ouderschap.”

Celine

Clover Orthodontie: Jason Cruden

Clover Orthodontie streeft naar uitmuntendheid in orthodontische zorg. “We streven ernaar om een vertrouwde en toonaangevende naam te zijn in de branche, waar patiënten altijd kunnen rekenen op hoogwaardige behandelingen en een persoonlijke benadering. We streven naar voortdurende innovatie en verbetering van onze diensten, om zo bij te dragen aan de gezondheid, het welzijn en het zelfvertrouwen van onze patiënten. En natuurlijk een stralende glimlach.”

jason

Creating Art Productions: Mariëlle Verhaar-Lucas & Joost Verhaar-Lucas

Bij Creating Art Productions kan iedereen, van jong tot oud, met zijn eigen doelen en dromen terecht. ”We helpen dansers bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talent, ook op mentaal gebied. Bij ons zie je veel leerlingen opbloeien en zichzelf durven te zijn omdat ze iets hebben gevonden waar ze goed in zijn, waardoor hun zelfverzekerdheid groeit. Wij trainen onze leerlingen op drie belangrijke vlakken: op technisch vlak, op mentaal vlak en hoe te dansen met gevoel. Daarnaast helpen wij jongeren ook met ondernemen.”

Marielle en Joost

Stemmen

Breng uw stem uit via www.pijnacker-nootdorp.nl/ondernemersprijs. Let op! Uw stem telt maar één keer mee.

Ondernemersprijs 2023 en Belofteprijs 2023

Met deze prijzen geeft het gemeentebestuur een blijk van waardering voor alle lokale ondernemers die zorgen voor een gezonde economie in Pijnacker-Nootdorp. Naast de Ondernemersprijs is er de Belofteprijs: de prijs voor starters en startups die minder dan 3 jaar aan het ondernemen zijn.

Beide prijzen worden op maandagavond 13 november uitgereikt. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Geef u dan op via www.pijnacker-nootdorp.nl/ondernemersprijs.