Terug naar het overzicht

Containers SV Nootdorp voorlopig verwijderd

Vanwege aanhoudende overlast bij de containers van SV Nootdorp heeft de vereniging besloten om voorlopig te stoppen met het inzamelen van oud papier en karton. De containers zijn vandaag, op 10 juli, voorlopig verwijderd. De locatie is schoongemaakt en wordt extra in de gaten gehouden door handhaving.

Verbeterplan

SV Nootdorp gaat aan de slag met een verbeterplan, waarbij gekeken wordt naar mogelijk te nemen maatregelen om te komen tot een beheersbare situatie waar oud papier en karton zonder overlast ingezameld kan worden op deze locatie. Beoogd doel is om mede met de inzet van de omgeving (scholen De Waterwilg en Omnia) te komen tot een schone en veilige plek, zonder ander afval of grofvuil naast de containers.

Wat zijn de alternatieven?

Er zijn verschillende alternatieven waar u in de tussentijd heen kunt met uw oud papier en karton. Heeft u geen minicontainers aan huis? Dan kunt u oud papier en karton inleveren bij een wijkcontainer bij u in de buurt. De overige (sport)verenigingen waar u uw oud papier en karton kwijt kunt zijn: RKDEO, De Groene Wijdte en Het Baken.  

Meer informatie leest u op de pagina over afval.