Terug naar het overzicht

De Verbeelding op 23, 24 en 25 september

Dit nieuwsbericht is verlopen.

De Verbeelding, hét culturele weekend van Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede, pakt dit jaar op 23, 24 en 25 september extra uit.

Het Verbeeldingsweekend begint vrijdagavond 23 september in CulturA & Zo met de voorstelling ‘Ramses in vogelvlucht’ van Fredie Kuiper en Jorick Jochims, een ode aan Ramses Shaffy. Op zaterdag 24 september zijn er twee kindervoorstellingen van ‘Deze ridder zegt nee’, door Joes Bonen. Om 10.00 uur in CulturA & Zo in Nootdorp en om 13.30 uur in het CJMV-gebouw in Pijnacker. De gratis voorstelling is voor kinderen van drie tot en met acht jaar. Wel kaartjes ophalen bij Van Atten in Pijnacker of bij CulturA & Zo in Delfgauw.

Verbeeldingsplein

Op zaterdag 24 september is er op het Raadhuisplein in Pijnacker een Creamarkt met 36 kramen. Ook zijn hier verschillende optredens.

Concert en poproute

Het zaterdagavondconcert in de Pijnackerse Dorpskerk is al bijna traditie. Helemaal nieuw dit jaar is de poproute. Op zaterdag 24 september treden er bij De Trucker, De Guyter en De Drie Heeren in Pijnacker singer/songwriters en bands op.

Culturele instuif

Zondagmiddag is bij CulturA & Zo in Nootdorp de Stuif IN Café Cultuurrr. Hier wordt een verrassend gezamenlijk optreden verzorgd door twee zangkoren, drie dansscholen, vier muziekscholen en een toneelvereniging. Ook voor dit gratis evenement moeten kaarten gereserveerd worden bij CulturA & Zo.

Kunstroute en optredens

Op zaterdag en zondag is de Kunstroute door heel Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede. Op zaterdagmiddag treden in de het kerkelijk centrum in Delfgauw onder meer dichters en vertellers op. Op zondagmiddag zijn zij in de Pijnackerse bibliotheek.

Complete programma

Het complete programma en locaties staat op www.deverbeelding.nu.

De Verbeelding