Terug naar het overzicht

De drie genomineerden voor de Ondernemersprijs

Deze prijs is voor de ondernemer die het verschil maakt op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke/sociale toegevoegde waarde en innovatie. Alle ondernemers uit groot-, midden-of kleinbedrijf kregen de kans om mee te dingen. De jury heeft drie genomineerden gekozen, bedrijfsbezoeken afgelegd en bepaald op 13 november de winnaar.

De genomineerden zijn:

H.N. Post en Zonen B.V.

Familiebedrijf H.N. Post en Zonen, dat bijna 60 jaar bestaat, is een voortrekker van duurzaam transport in Nederland. Met al zes elektrische trucks in het zwaarste segment zijn ze koploper in de energietransitie. H.N. Post en Zonen onderscheidt zich door een lange termijn visie: duurzaam duurt het langst. Net zoals het bedrijf zich inzet voor emissieloos transport, investeren ze ook in duurzame relaties, zowel met de klanten als met het toegewijde team. Als hoofdsponsor van korfbalclub Avanti in Pijnacker toont H.N. Post en Zonen zich ook lokaal en maatschappelijk betrokken. 

Dé Post

OBS Groep

Bij de OBS Groep gaat het niet alleen om wat we bouwen, maar ook om hoe we samenwerken, hoe we onze gemeenschap ondersteunen en hoe we onze partners en personeel in het zonnetje zetten. Wij zijn zeer innovatief en succesvol in de machinebouw, productie en besturing. Met onze bedrijven OW Machinebouw, OBS Techniek, CNC Verspanen, 247 Watersnijden en 247 Lasersnijden bieden we een groot totaalpakket aan op het gebied van Engineering, installeren van technische installaties, draai- en freeswerk, watersnijden en lasersnijden.

Oscar van Buijtene

Sport2000Nootdorp / DeRugbyspecialist

Een begrip en ontmoetingspunt waar sporters, verenigingen en mede-ondernemers samenkomen. Door productkennis en ervaring in de branche, zijn wij in staat om mensen op een prettige manier te adviseren, van de revaliderende sporter tot het ondersteunen van verenigingen op sponsorbeleid. De (web)shop, deRugbySpecialist.nl heeft ons een nieuwe en grotere regionale klantenkring opgeleverd. Daarnaast werken wij samen met maatschappelijke organisaties vanuit gemeentes en zijn wij trotse partner van Turnover Jeugdhulp. Allemaal de uitwerking van het opzetten van het fundament in een moeizame tijd (Coronacrisis). Dat is door onze klanten gezien en dat wordt gewaardeerd.

Jeroen Kroeze

Komt u ook naar de uitreikingsavond?

U bent welkom op maandag 13 november. Locatie: Gemeentehuis, ingang Emmastraat 165, Pijnacker. Aanmelden kan tot en met 12 november 20.00 uur, op www.pijnacker-nootdorp.nl/ondernemersprijs.