Terug naar het overzicht

Condoleanceregister Francisca Ravestein geopend

Francisca Ravestein

Afgelopen zondag bereikte ons het droevige bericht dat oud-burgemeester Francisca Ravestein is overleden. Zij was van juni 2014 tot januari 2022 onze burgemeester. Met dankbaarheid denken wij terug aan haar betrokkenheid en inzet voor onze gemeente en haar inwoners. Francisca was een bevlogen bestuurder en een ware ambassadeur voor kunst, cultuur en sport. Onze gedachten gaan uit naar haar partner, familie en allen die haar nu moeten missen.

In de hal van het gemeentekantoor, Oranjeplein 1 in Pijnacker, is een plek ingericht met een condoleanceregister, waar belangstellenden een persoonlijk bericht kunnen schrijven. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 12 januari is een gedenkhoek ingericht. Deze receptie vindt plaats van 16.00 uur tot 18.00 uur in de raadzaal, Emmastraat 165 in Pijnacker.

Correspondentieadres

U kunt een kaart sturen naar de nabestaanden:
Engelen & Spoor Uitvaartverzorging
T.a.v. Angela Hume
Benoordenhoutseweg 279
2596 BJ Den Haag

Uitvaart

De afscheidsdienst en de begrafenis zullen maandag 15 januari in besloten kring plaatsvinden.

In memoriam

Bij de besluitvormende vergadering op donderdag 1 februari zal burgemeester Björn Lugthart uitgebreider stilstaan bij het overlijden van Francisca Ravestein en een in memoriam uitspreken. Deze is online te volgen op https://pijnacker-nootdorp.raadsinformatie.nl/live. De tekst wordt na de raadsvergadering gepubliceerd op onze website.

Openingstijden gemeentekantoor

Maandag            08.30 – 17.00 uur
Dinsdag              08.30 – 20.00 uur
Woensdag          08.30 – 17.00 uur
Donderdag         08.30 – 20.00 uur
Vrijdag                08.30 – 17.00 uur
Zaterdag              Gesloten
Zondag                Gesloten