Terug naar het overzicht

Aanslag gemeentelijke belastingen 2023

Als u eigenaar en/of gebruiker bent van een woning of een bedrijfspand, dan ontvangt u deze week de aanslag gemeentelijke belastingen 2023. Daarop kunnen vermeld staan: de WOZ-beschikking, de onroerende-zaakbelastingen, de afvalstoffenheffing en de rioolheffing.

Als u heeft gekozen om de post van de gemeente digitaal te ontvangen in uw Berichtenbox op www.mijn.overheid.nl, dan ontvangt u de aanslag niet per post maar alleen digitaal. Het is belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft in MijnOverheid. Dan ontvangt u een e-mail, zodra er een nieuw bericht voor u klaarstaat. Post van de overheid direct lezen op uw mobiel of tablet? Dat kan met de Berichtenbox app van MijnOverheid. Zodra er nieuwe post is, ontvangt u een melding.

Overige informatie

Op de pagina www.pijnacker-nootdorp.nl/belastingen vindt u alle informatie over de gemeentelijke belastingen. Daar kunt u doorklikken naar de Digitale Belastingbalie. Hier kunt u 24 uur per dag snel en makkelijk uw belastingzaken regelen. Als u de gemeente belt, houd dan rekening met langere wachttijden.

inloggen digid
website van Digid