Sluiten
 1. stuur door
 2. bedankt
stuur door

Zoekresultaten

Veel gestelde vragen

269 zoekresulta(a)ten gevonden
Ik heb problemen en ik wil graag met iemand praten die mij kan helpen?

Wij verwijzen u hiervoor door naar het kernteam van de gemeente. In het kernteam werken mensen die hiervoor zijn opgeleid. Zij kunnen uw vraag deskundig beoordelen en u waar nodig doorverwijzen naar de juiste persoon of organisatie. U kunt telefonisch een afspraak maken via 14 015. Of u kunt gebruik maken van het inloopspreekuur van het kernteam bij u in de buurt.

Inloopspreekuren kernteams
Locatie Dag Tijd
Pijnacker, Floralaan 102 maandag 09.00 - 10.00 uur
Nootdorp, Dorpsstraat 75 dinsdag 09.00 - 10.00 uur
Pijnacker, Pr. Hendrikstraat 28 woensdag 15.00 - 16.00 uur
Delfgauw, Laan der Zeven Linden 175 (De Kiezel) donderdag 10.00 - 11.00 uur
Hebt u vragen over kinderen, gezin of jeugd in het algemeen?

Neem contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 015 of kom langs op het inloopspreekuur van een van onze kernteams.

Wilt u weten wie uw wijkagent is?

Ga dan naar www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten. Hier kunt u met uw postcode opzoeken wie uw wijkagent is. U kunt dan ook meteen de juiste contactgegevens vinden.

Heb ik arbeidsverplichtingen?

Uitkeringsgerechtigden moeten er alles aan doen om werk te vinden of actief mee te doen in de samenleving. Iedereen heeft door de Participatiewet voortaan dezelfde arbeidsverplichtingen.

Wat biedt de gemeente aan reclamemogelijkheden voor lokale verenigingen?

Voor u zijn iedere maand 20 driehoeks-reclameborden beschikbaar. Hier kunt u uw activiteit/het evenement promoten. Willen meerdere verenigingen/instellingen gebruik maken van deze borden? De aanvragen worden toegewezen op volgorde van binnenkomst. U moet minimaal twee maanden voor de datum van plaatsing contact opnemen met Robin Best Outdoor Media. Op deze wijze is tijdig duidelijk of u gebruik kunt maken van deze A0-display’s.

Kijk voor meer informatie bij het product reclame plaatsen.

Naar alle Vraag en Antwoorden

6140 resultaten gevonden
Resultaten getoond van 1 tot 10
 1. 1

  Bijzondere bijstand

  Heeft u bijzondere kosten die u niet kunt betalen? Dan kunt u misschien extra geld krijgen van de gemeente. Dit heet bijzondere bijstand.
  Gepubliceerd op  27-08-2019 | Product https://www.pijnacker-nootdorp.nl/loketten/product/bijzondere-bijstand.htm
 2. 2

  Collectieve zorgverzekering voor minima

  Speciaal voor mensen met een laag inkomen hebben de gemeente Pijnacker-Nootdorp en zorgverzekeraar DSW het Gemeentepakket beschikbaar gesteld. Hiermee wil de gemeente u helpen om goed verzekerd te zijn.
  Gepubliceerd op  12-12-2019 | Product https://www.pijnacker-nootdorp.nl/loketten/product/collectieve-zorgverzekering-voor-minima-8.htm
 3. 3

  Kinderopvang, tegemoetkoming

  De Wet Kinderopvang regelt de financiering en de kwaliteit van de kinderopvang. U moet zelf een overeenkomst afsluiten met het kinderopvangcentrum of met het gastouderbureau.
  Gepubliceerd op  15-02-2018 | Product https://www.pijnacker-nootdorp.nl/loketten/product/kinderopvang-tegemoetkoming-1.htm
 4. 4

  Naamgebruik veranderen

  Overheidsinstanties en diverse instellingen gebruiken voor hun correspondentie met u de persoonsgegevens uit de basisregistratie personen (BRP). Bent u getrouwd (geweest) of heeft u een geregistreerd partnerschap (gehad)? Dan kunt u de achternaam van uw (ex-)partner gebruiken. Uw eigen (geboorte)naam verandert officieel niet.
  Gepubliceerd op  10-07-2017 | Product https://www.pijnacker-nootdorp.nl/loketten/product/product-met-whatsapp/naamgebruik-veranderen.htm
 5. 5

  Leerplicht, vrijstelling

  Als uw kind 5 jaar is, is het leerplichtig. Vanaf dat moment moet uw kind op een school ingeschreven staan. Is dit voor uw kind niet mogelijk? In bijzondere gevallen kunt u zich beroepen op een vrijstelling van de inschrijvingsplicht.
  Gepubliceerd op  21-03-2016 | Product https://www.pijnacker-nootdorp.nl/loketten/product/leerplicht-vrijstelling.htm
 6. 6

  Verhuizing, Verklaring medebewoner

  Gepubliceerd op  04-04-2017 | Product https://www.pijnacker-nootdorp.nl/loketten/product/product-met-film/verhuizing-verklaring-medebewoner.htm
 7. 7

  Adoptie

  Hebt u een buitenlands kind geadopteerd? Dan meldt u dit bij de gemeente, zodra uw adoptiekind in Nederland is.
  Gepubliceerd op  12-01-2018 | Product https://www.pijnacker-nootdorp.nl/loketten/product/product-met-whatsapp/adoptie.htm
 8. 8

  Verklaring omtrent gedrag (VOG) aanvragen

  De Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) staat ook wel bekend als het ‘bewijs van goed gedrag’. Werkgevers, verenigingen en andere organisaties kunnen erom vragen. Het inleveren van het aanvraagformulier VOG kunt u bij ons online regelen.
  Gepubliceerd op  23-05-2017 | Product https://www.pijnacker-nootdorp.nl/loketten/product/product-met-whatsapp/verklaring-omtrent-gedrag-vog-aanvragen.htm
 9. 9

  Monumenten, subsidie restauratie

  Voor restauratie van gemeentelijke monumenten kan op basis van de Subsidieverordening Gemeentelijke Monumenten 2006 een aanvraag ingediend worden.
  Gepubliceerd op  28-05-2019 | Product https://www.pijnacker-nootdorp.nl/loketten/product/monumenten-subsidie-restauratie.htm
 10. 10

  Bijstandsuitkering, doorgeven inkomsten

  Ontvangt u naast uw uitkering ook inkomsten die invloed kunnen hebben op de hoogte van uw uitkering? Dan moet u deze inkomsten maandelijks doorgeven.
  Gepubliceerd op  19-05-2016 | Product https://www.pijnacker-nootdorp.nl/loketten/product/bijstandsuitkering-doorgeven-inkomsten.htm

Resultaten van andere overheden

Geen resultaten gevonden.

Zoekresultaten verfijnen

Publicatiedatum

 • Week contentdate|[NOW/DAY-7DAYS TO NOW/DAY]  (25)
 • Maand contentdate|[NOW/DAY-1MONTH TO NOW/DAY-7DAYS]  (49)
 • Laatste drie maanden contentdate|[NOW/DAY-3MONTHS TO NOW/DAY-1MONTH]  (76)
 • Laatste jaar contentdate|[NOW/DAY-1YEAR TO NOW/DAY-3MONTHS]  (196)

Type