Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Op zoek naar een woonkavel?

Heeft u er altijd van gedroomd om uw eigen huis te bouwen en bent u op zoek naar een plek waar dat mogelijk is? In het dorp, dichtbij het centrum of liever in het buitengebied? Kijk dan eens bij onze kavels in de gemeente Pijnacker-Nootdorp! Kavels van verschillende afmetingen in verschillende gebieden, met elk hun eigen woonsfeer.

Voorbeeld van woning op kavel Oude Leede

Oude Leede

In Oude Leede zijn verschillende kavels beschikbaar. Ook komen er op termijn een aantal kavels vrij vanuit de Ruimte voor Ruimte regeling, die wij te koop zullen aanbieden. De kavels kenmerken zich door veel ruimte en een landelijke woonsfeer. In de brochure hieronder vindt u de kavels die momenteel in verkoop zijn of binnenkort in verkoop komen.

Bouwkavel in Ackerswoude

Ackerswoude

De kavels aan de Veldleeuweriklande in Ackerswoude zijn onder optie of worden aangeboden aan de kandidaten die hebben meegedaan met de loting, maar nog geen kavel toegewezen hebben gekregen.
Er zijn plannen voor nog een aantal kavels in deze jonge nieuwbouwwijk, naar verwachting wordt hierover in de eerste helft van 2019 meer over bekend. Ackerswoude is een welstandsvrij gebied, u heeft hier volop vrijheid bij het ontwerp van uw woning.

Park van Buijsen lokatie kavel

Keijzershof

Wonen aan het water? Ook dat kan! Op de Eilanden in deelgebied Park van Buijsen worden ca. 18 kavels gerealiseerd. Begin november geven we een preview van het plan en de bijbehorende randvoorwaarden, in de eerste helft van 2019 gaan de kavels in verkoop.

Belangstelling?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de kavels die in verkoop komen? Vul dan het digitale interesse-formulier in. Wij nemen uw gegevens op in ons bestand en zullen u informeren zodra er kavels in verkoop gaan.
Heeft u vragen of wilt u meer weten over een specifieke kavel? Mail dan naar kavelteam@pijnacker-nootdorp.nl.