Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Op zoek naar een woonkavel?

Heeft u er altijd van gedroomd om uw eigen huis te bouwen en bent u op zoek naar een plek waar dat mogelijk is? In het dorp, dichtbij het centrum of liever in het buitengebied? Kijk dan eens bij onze kavels in de gemeente Pijnacker-Nootdorp! Kavels van verschillende afmetingen in verschillende gebieden, met elk hun eigen woonsfeer.

Voorbeeld van woning op kavel Oude Leede

Oude Leede

In Oude Leede zijn verschillende kavels beschikbaar. Ook komen er op termijn een aantal kavels vrij vanuit de Ruimte voor Ruimte regeling, die wij te koop zullen aanbieden. De kavels kenmerken zich door veel ruimte en een landelijke woonsfeer. In de brochure hieronder vindt u de kavels die momenteel in verkoop zijn of binnenkort in verkoop komen.

Bouwkavel in Ackerswoude

Ackerswoude

In Ackerswoude zijn momenteel geen vrije kavels beschikbaar. Als u geïnformeerd wilt worden over mogelijke kavels in de toekomst, kunt u zich onder aan deze pagina aanmelden als belangstellende. U wordt dan op de hoogte gehouden van de start verkoop en de mogelijkheden voor inschrijving.

Park van Buijsen lokatie kavel

Keijzershof

De kavels op de Eilanden in Park van Buijsen zijn inmiddels allemaal verkocht. Een kavel is nog niet in verkoop i.v.m. de toegang voor het bouwverkeer. Wilt u geïnformeerd worden als deze kavel op termijn in verkoop komt? Meldt u dan aan via onderstaande link.

Vragen

Heeft u nog vragen over kavels in Pijnacker-Nootdorp? Neem contact op met het kavelteam via kavelteam@pijnacker-nootdorp.nl

Belangstelling?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de kavels die in verkoop komen? Vul dan het digitale interesse-formulier in. Wij nemen uw gegevens op in ons bestand en zullen u informeren zodra er kavels in verkoop gaan.
Heeft u vragen of wilt u meer weten over een specifieke kavel? Mail dan naar kavelteam@pijnacker-nootdorp.nl.