Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Mw. V.V.E. Termoshuizen-Schnaar (Véronique)

Maak kennis met mevrouw Termoshuizen-Schnaar, zij is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Een persoonlijke toespraak waar jullie jezelf helemaal in herkennen, met veel humor, herkenning en misschien ook een serieuze noot... In ieder geval uniek!

Mw. V.V.E. Termoshuizen-Schnaar (Veronique)

Maar allereerst van harte proficiat met jullie aankomende huwelijk of partnerschapsregistratie!

Fijn dat je mijn profieltekst leest en blijkbaar serieus op zoek bent naar een ambtenaar die een bijdrage mag leveren aan jullie huwelijksvoltrekking. Omdat elk bruidspaar en elke bruiloft uniek is vind ik het fascinerend om bij ieder bruidspaar in een stuk van hun leven te mogen duiken en stof te verzamelen om een persoonlijke toespraak te houden. Hierdoor zullen jullie je eigen unieke ceremonie hebben. Sinds 1997 ben ik trouwambtenaar en tot de dag van vandaag vind ik elke bruiloft nog steeds erg spannend en dus ook bijzonder!

Naast dit fantastische vak ben ik bedrijfsadviseur bij een overheidsinstelling. Verder ben ik erg gelukkig met ons fijne gezin. We genieten met elkaar van de dieren die we in en rondom het huis hebben. Vooral honden, katten en paarden hebben mijn grote liefde. Ik word altijd erg blij als ik bij het voorgesprek vrolijk wordt begroet door een hond. Spannender vond ik het laatst toen ditzelfde gebeurde door een Boa constrictor. Maar dat maakt het voorgesprek dan ook weer veelzijdig.

We wandelen graag op de Dobbeplas met de hond, okay, hondje (dwergteckel) en ik tennis graag. Daarnaast houden we ook erg van reizen. Hierbij hebben wij nog een lange lijst met landen die we graag willen ontdekken dus tips zijn meer dan welkom. Wellicht tijdens een persoonlijk gesprek waarbij de invulling van een van de mooiste dagen van jullie leven dan uiteraard centraal staat. Hopelijk tot dan!