Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Mw. S.C. Kijzers (Sabine)

Maak kennis met mevrouw Kijzers, zij is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

"Ja, ik wil!"

Dat gaan jullie straks tegen elkaar zeggen op dé grote dag. Alvast van harte gefeliciteerd, aanstaand echtpaar, met jullie voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap en wat is het mooi om daar als trouwambtenaar een klein stukje aan bij te mogen dragen.

Mw. S.C. Kijzers (Sabine)

Het huwelijk bestaat uit vele ingrediënten: liefde, trouw, elkaar steunen in goede en slechte tijden etc. Maar ook humor hoort volgens mij echt in dit rijtje van ingrediënten thuis. Als jullie keuze op mij valt als jullie trouwambtenaar zal humor tijdens jullie huwelijksvoltrekking ook niet ontbreken. Natuurlijk is trouwen ook een zeer serieuze aangelegenheid en hoe jullie plechtigheid uiteindelijk tot stand komt, gaan we in een persoonlijk gesprek met elkaar, bepalen.

Jullie persoonlijke verhalen en wensen ga ik na onze ontmoeting verwerken in mijn toespraak waarin jullie jezelf moeten herkennen, want als bruidspaar wil je graag luisteren, lachen, stralen maar bovenal genieten.

Ik ben getrouwd en we hebben een lekkere eigenwijze teckel die Yoppe heet en waar we veel plezier aan beleven. Met z’n drietjes genieten we van het leven waarbij familie en vrienden een belangrijke rol spelen. Ook houden we onder andere van lekker eten, muziek luisteren maar ook zelf maken, en gaan we geregeld op vakantie.

Naast al deze leuke bezigheden ben ik werkzaam als commissiegriffier bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Omdat ik ook heel graag creatief bezig ben, heeft mijn handige man een ruimte aan ons huis gebouwd en deze ingericht als kapsalon en geef ik, als er nog tijd overblijft, workshops in huis- en tuindecoratie.

Ik wens jullie heel veel voorpret en succes toe bij alle voorbereidingen en misschien tot ziens op een van de mooiste dagen van jullie leven!