Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Mw. S.C. Kijzers (Sabine)

Maak kennis met mevrouw Kijzers, zij is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

In Pijnacker-Nootdorp jullie liefde officieel maken!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of partnerschapsregistratie. Wat een leuke tijd gaan jullie tegemoet waarbij ook veel keuzes gemaakt moeten worden. Eén van die keuzes is het kiezen van een trouwambtenaar. Daarom stel ik mijn werkwijze en mijzelf hieronder in het kort aan jullie voor.

Mw. S.C. Kijzers (Sabine)

Feest

Een feestelijke en bijzondere dag waar jullie je nu op voorbereiden en waar jullie met veel plezier op terug willen kijken. Wat is het mooi dat ik daar als trouwambtenaar tijdens de ceremonie deel van uit mag maken.

Lach en traan

Het huwelijk of geregistreerd partnerschap bestaat uit vele ingrediënten: liefde, trouw, elkaar steunen in goede en slechte tijden etc. Maar daar hoort ook een lach en een traan bij, ook tijdens de ceremonie. Als jullie keuze op mij valt zal humor, buiten de serieuze momenten, tijdens de ceremonie niet ontbreken.

Persoonlijke ceremonie

Voor mij is het uitgangspunt dat de trouwceremonie verloopt op een manier die bij júllie past. Daarom gaan we hierover vooraf met elkaar in gesprek. Jullie verhalen en wensen ga ik na onze ontmoeting verwerken in mijn toespraak waarin jullie jezelf moeten herkennen. Want als paar wil je graag luisteren, lachen, stralen en genieten.

Wie ben ik

Ik ben getrouwd en we hebben veel plezier met onze eigenwijze teckel Biby. Met z’n drietjes genieten we van het leven waarbij familie en vrienden een belangrijke rol spelen. Daarnaast gaan we ook graag en regelmatig op vakantie. Onder andere naar ons vakantiehuis in de Vulkaneifel in Duitsland. Duits is mijn 2e moedertaal zodat een tweetalige speech geen enkel probleem is.

In mijn vrije tijd kook en bak ik met veel plezier en uit eten gaan vinden we ook gezellig. Muziek speelt een belangrijke factor in mijn leven en daarom zing ik in een jazzband en speel ik saxofoon. Creatief bezig zijn geeft me ook veel voldoening, en als daar nog tijd voor is, geef ik buitenshuis workshops in huis- en tuindecoratie.

Naast het leuke en mooie vak van trouwambtenaar ben ik werkzaam als Raadsadviseur bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Ik wens jullie heel veel voorpret en succes toe bij alle voorbereidingen.

Graag tot ziens op één van de mooiste dagen van jullie leven!