Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Mw. B.H Ripping-Drapers (Barbera)

Maak kennis met mevrouw Ripping-Drapers, zij is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Hallo aanstaand bruidspaar,

Mw. B.H Ripping-Drapers (Barbera)

Als jullie op deze site gaan kijken, is het een begin van een leuke maar ook spannende tijd. Voor elkaar hebben jullie al gekozen, maar nu komt het kiezen van datum, locatie, wat doen we aan en wie nodigen we uit in beeld. En als klap op de vuurpijl, kun je ook nog voor een ambtenaar kiezen. Ga er maar aan staan!

Ik zal eerst wat over mijzelf vertellen. Ik ben getrouwd met Cor, een zelfstandig ondernemer in de tuinbouw. We hebben samen 3 kinderen, die zijn allemaal uitgevlogen, gehuwd en hebben kinderen. Mijn hobby’s zijn de kleinkinderen, onze honden, schilderen en het maken van kleding. Maar de leukste hobby is het maken van een persoonlijke speech op maat gemaakt voor ieder bruidspaar dat voor mij heeft gekozen!

Hoe gaat dat in zijn werk? Ik kom 2 tot 3 weken voor de grote dag bij jullie op bezoek om jullie allerlei vragen te stellen. Ik probeer jullie zo beter te leren kennen om te kunnen voldoen aan jullie wensen. Ik kan geen persoonlijke speech uit mijn duim zuigen dus ik heb wel wat leuke input van jullie nodig!

Nu ben ik van mening; trouwen doe je niet alleen maar met alle mensen die je lief hebt om je heen. Daarom stel ik ook vragen over ouders en getuigen. Die zullen met een persoonlijk woord in de speech worden opgenomen. Ik zal proberen dat met humor te vermengen en er een feest van te maken. Maar het blijft natuurlijk ook een serieuze aangelegenheid. Daarom zal ik tijdens de ceremonie een toga dragen. En wil je later het hele verhaal nog eens nalezen? Dat kan! Ieder bruidspaar krijgt zijn eigen speech mee naar huis.

Ik wens jullie veel succes met het kiezen.
En wie weet mag ik een steentje bijdragen om van jullie grote dag wat speciaals te maken!