Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wonen en Leven

Appartementen aan het water in Nootdorp met metrolijn E op achtergrond

Opbouw van Pijnacker-Nootdorp, relevante cijfers, groei, bereikbaarheid en geschiedenis.

Bouwen en verbouwen, ruimtelijke plannen, woningen kopen of huren, nieuwbouw- en herinrichtingsprojecten, monumenten en grondzaken.

Natuurbeheer, afval, bodem, geluid, riolering, grond- en oppervlaktewater.

Kinderopvang en peuterspeelzaal, scholen, volwasseneneducatie, leerplicht.

Voorbereiden op een ramp of crisis, hoe te handelen bij een ramp of crisis, Algemene Plaatselijke Verordening, handhaving en controle, veilige woonomgeving.

Wijkgericht werken, leefbaarheidsplannen, wijkmanagers, wijkschouwen, omschrijving van de kernen Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker

Aan het werk, uitkering, hulp bij laag inkomen of geldproblemen.

Voor elkaar, Wmo, jeugd en jongeren, vrijwilligers en mantelzorg, gezondheid en welzijn.

Nieuws

Het Hoogheemraadschap Delfland werkt aan waterveiligheid. Dit jaar wordt de kade langs het Hazepad aangepakt. Deze kade is niet stabiel en het fietspad is verzakt. Voor uw veiligheid is het Hazepad zeker tot eind 2020 afgesloten. Fietsers kunnen omrijden via de wijk De Bras. Het wandelpad door het bos is verboden voor fietsers.
Door de coronamaatregelen gaan de spreekuren en de wijkschouwen van de wijkmanagers in de maanden april en mei niet door.
Het kabinet heeft maatregelen afgegeven om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te vertragen. Dit heeft ook gevolgen voor onze dienstverlening.
Alle scholen en kinderopvanglocaties zijn tot de meivakantie gesloten. Alle kinderen blijven dus thuis. Voor ouders in cruciale beroepen is een uitzondering gemaakt. Voor deze ouders geldt dat - wanneer zij geen andere opvangmogelijkheden hebben - zij een beroep kunnen doen op de noodopvang.
‘Goed omgaan met geld is goud waard’, dat is het thema voor de ‘Week van het geld 2020’. Van 21 tot en met 28 maart vindt deze week voor de derde keer plaats in Pijnacker-Nootdorp. Helaas gaan alle offline activiteiten niet door.
Laatst gewijzigd