Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wonen en Leven

Appartementen aan het water in Nootdorp met metrolijn E op achtergrond

Opbouw van Pijnacker-Nootdorp, relevante cijfers, groei, bereikbaarheid en geschiedenis.

Bouwen en verbouwen, ruimtelijke plannen, woningen kopen of huren, nieuwbouw- en herinrichtingsprojecten, monumenten en grondzaken.

Natuurbeheer, afval, bodem, geluid, riolering, grond- en oppervlaktewater.

Kinderopvang en peuterspeelzaal, scholen, volwasseneneducatie, leerplicht.

Voorbereiden op een ramp of crisis, hoe te handelen bij een ramp of crisis, Algemene Plaatselijke Verordening, handhaving en controle, veilige woonomgeving.

Wijkgericht werken, leefbaarheidsplannen, wijkmanagers, wijkschouwen, omschrijving van de kernen Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker

Aan het werk, uitkering, hulp bij laag inkomen of geldproblemen.

Voor elkaar, Wmo, jeugd en jongeren, vrijwilligers en mantelzorg, gezondheid en welzijn.

Nieuws

Onder gezamenlijk opdrachtgeverschap van gemeenteraad en college van Burgemeester en Wethouders is de afgelopen maanden een onderzoek uitgevoerd naar de grondprijzen en naar de wijze waarop de gemeente is omgegaan met een interne melding over de grondprijzen. De directe aanleiding voor dit onderzoek was een interview met een oud-medewerker van de gemeente in een lokale krant op 21 juni 2017.
Zaterdag 18 november geven organisaties uit Pijnacker-Nootdorp informatie over hoe mensen mee kunnen doen aan de samenleving.
Inwoners van Pijnacker-Nootdorp voelen zich thuis en veilig in hun buurt. Dit is de uitkomst van de Burgerpeiling van juni 2017.
Voor het Nationaal Schoolontbijt bezocht burgemeester Ravestein woensdag 8 november de leerlingen van ’t Kraaienest in Nootdorp. De burgemeester schoof op school aan tafel om samen te ontbijten met de 52 enthousiaste leerlingen.
De zorg voor uw naaste is niet vanzelfsprekend. Daarom wordt er van 4 tot en met 11 november in Pijnacker-Nootdorp een Week van de Mantelzorg georganiseerd.
Laatst gewijzigd