Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wonen en Leven

Appartementen aan het water in Nootdorp met metrolijn E op achtergrond

Opbouw van Pijnacker-Nootdorp, relevante cijfers, groei, bereikbaarheid en geschiedenis.

Bouwen en verbouwen, ruimtelijke plannen, woningen kopen of huren, nieuwbouw- en herinrichtingsprojecten, monumenten en grondzaken.

Natuurbeheer, afval, bodem, geluid, riolering, grond- en oppervlaktewater.

Kinderopvang en peuterspeelzaal, scholen, volwasseneneducatie, leerplicht.

Voorbereiden op een ramp of crisis, hoe te handelen bij een ramp of crisis, Algemene Plaatselijke Verordening, handhaving en controle, veilige woonomgeving.

Wijkgericht werken, leefbaarheidsplannen, wijkmanagers, wijkschouwen, omschrijving van de kernen Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker

Aan het werk, uitkering, hulp bij laag inkomen of geldproblemen.

Voor elkaar, Wmo, jeugd en jongeren, vrijwilligers en mantelzorg, gezondheid en welzijn.

Nieuws

Actie: Lever op zaterdag 23 juni een tegel in bij Intratuin en ontvang 2 gratis planten! U kunt terecht bij Intratuin van 10.00 - 15.00 uur
Woensdag 4 juli houdt de gemeente vanaf 19.00 uur een wijkschouw in Keijzershof. Tijdens de wijkschouw bekijkt de wijkmanager samen met bewoners, vertegenwoordigers van de bewonersvereniging en eventuele andere professionals de kwaliteit van de buitenruimte en de leefbaarheid in Keijzershof.
Wist u al dat Pijnacker-Nootdorp nu een duurzaamheidslening heeft? Hiermee kunt u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning financieren.
Het centrum van Pijnacker gaat de komende jaren hier en daar veranderen. Het voormalige Rabobankgebouw wordt bijvoorbeeld gesloopt en op deze plek komt wat nieuws. Om ervoor te zorgen dat nieuwe bouwplannen straks goed passen, maakt de gemeente een beeldkwaliteitsplan.
De stichting AED Pijnacker-Nootdorp in oprichting (i.o.) is op zoek naar een compleet bestuur: een daadkrachtige voorzitter, een geïnteresseerde secretaris en een nauwkeurige penningmeester.
Laatst gewijzigd