Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wonen en Leven

Appartementen aan het water in Nootdorp met metrolijn E op achtergrond

Opbouw van Pijnacker-Nootdorp, relevante cijfers, groei, bereikbaarheid en geschiedenis.

Bouwen en verbouwen, ruimtelijke plannen, woningen kopen of huren, nieuwbouw- en herinrichtingsprojecten, monumenten en grondzaken.

Natuurbeheer, afval, bodem, geluid, riolering, grond- en oppervlaktewater.

Kinderopvang en peuterspeelzaal, scholen, volwasseneneducatie, leerplicht.

Voorbereiden op een ramp of crisis, hoe te handelen bij een ramp of crisis, Algemene Plaatselijke Verordening, handhaving en controle, veilige woonomgeving.

Wijkgericht werken, leefbaarheidsplannen, wijkmanagers, wijkschouwen, omschrijving van de kernen Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker

Aan het werk, uitkering, hulp bij laag inkomen of geldproblemen.

Voor elkaar, Wmo, jeugd en jongeren, vrijwilligers en mantelzorg, gezondheid en welzijn.

Nieuws

Heeft u een laag inkomen en wilt u uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de Gemeentepolis, een collectieve zorgverzekering, die gemeente Pijnacker-Nootdorp samen met zorgverzekeraar DSW aanbiedt.
Kijk op de Wijk brengt groot en klein wijknieuws uit de hele gemeente. Overal zijn bewoners actief voor en met elkaar. Met eigen initiatieven en bij acties van de gemeente.
De gemeente Pijnacker-Nootdorp doet onderzoek naar huisvesting van arbeidsmigranten in de glastuinbouwsector in onze gemeente.
In 2019 en 2020 zijn er verschillende bouwactiviteiten rondom MFA Het Nest. Naast de MFA begint in januari 2019 de bouw van een aantal appartementen.
De wijkmanager is er voor de leefbaarheid in de wijk, zoals het groen, verkeer, spelen of veiligheid. Heeft u vragen of wilt u iets voor uw woonomgeving of medebewoners doen? Loop dan even binnen tijdens het spreekuur.
Laatst gewijzigd