Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wijken die Werken Pijnacker - 8 februari 2016

Logo wijken die werken met plaatsnaambord Pijnacker
In het Wijkgericht Werken zetten we ons samen met bewoners en organisaties in voor een prettige woon- en leefomgeving in elke buurt. Dit doen we met projecten en activiteiten voor en door bewoners.
Het opfleuren van openbare plekken met bloemen en planten is mogelijk met een gemeentelijke bijdrage, als u bereid bent deze plek voor langere tijd te onderhouden. Ingeborg Rietveld en haar buren maakten hier dankbaar gebruik van. Een kaal deel van de geluidswal langs de N470, grenzend aan hun woningen, werd beplant met flink wat groen.
In 2016 gaan we van start met een nieuw leefbaarheidsplan, dat een nieuwe periode van vier jaar wijkgericht werken inluidt. Het is een soort agenda waarmee we aan de slag gaan om buurten en wijken in Pijnacker mooi, leuk, veilig en leefbaar te houden. Doet u ook mee?
Al enige tijd kunnen bezoekers van de bibliotheek aan de Julianalaan binnendoor naar het sociaal cultureel centrum aan de Prins Hendrikstraat en omgekeerd. Maar de afgelopen weken zijn beide locaties ├ęcht samengevoegd tot een centrum waar iedereen terecht kan voor activiteiten, educatie, informatie en lezen.
Samen met een groep van 23 bewoners uit Klapwijk - ouders uit alle delen van de wijk - heeft de gemeente in 2015 een speelruimteplan gemaakt. In het voorjaar presenteren de leden van de werkroep deze plannen aan alle bewoners van Klapwijk.
Laatst gewijzigd: 17-02-2017