Wekelijks gemeentenieuws - 9 december 2015

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp en ziet u welke onderwerpen op de agenda staan van de eerstvolgende raadsvergadering(en).
Burgemeester Ravestein overhandigde begin december in basisschool De Keizerskroon zeven certificaten aan deelnemers van de cursus Taal voor Thuis.
De gemeente Pijnacker-Nootdorp moet zuinig omgaan met geld. Ook in het beheer en onderhoud van bruggen en steigers. Daarom adviseert het college aan de gemeenteraad om drie bruggen en zes steigers de komende vier jaar niet te vervangen.
Op 8 december 2015 heeft burgemeester Ravestein aan 4 volwassenen en 7 kinderen het Nederlanderschap verleend. Wij wensen hen veel geluk met hun Nederlanderschap.
Bent u bezorgd over iemand? Bijvoorbeeld omdat hij of zij in de war is, of een eenzame indruk maakt? Probeer eerst zelf contact te leggen. Lukt dat niet, deel uw bezorgdheid dan met een professionele organisatie.
De jaarwisseling komt eraan. Als ondernemer kunt u zelf bijdragen aan brandpreventie rond oud en nieuw.
In Pijnacker-Nootdorp zijn géén oudejaarsvuren toegestaan. Stoken mag wel in vuurtonnen van 31 december vanaf 18.00 uur tot 1 januari 04.00 uur.
Netwerken, informatie vergaren en kennis opdoen. Ruim tweehonderd nieuwsgierige aspirant ondernemers kwamen hiervoor naar de regionale startersavond, die onlangs in Pijnacker plaatsvond.

Raadsvergaderingen

De raadsvergaderingen zijn in principe altijd op donderdag. Geïnteresseerden zijn welkom. Kijk voor de agenda en stukken op de website: www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad. U kunt de raadsvergadering ook online volgen via www.pijnacker-nootdorp.nl/raadlive.
Laatst gewijzigd: 09-12-2015