Wekelijks gemeentenieuws - 7 april 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
In Pijnacker-Nootdorp vinden veel mooie evenementen plaats, zoals de 12inch-race, diverse wielerrondes, avondvierdaagsen en natuurlijk de Oranjefeesten in Pijnacker en de Kermisweek in Nootdorp. Voor het evenementenseizoen 2016-2017 zijn wij op zoek naar evenementenverkeersregelaars die gedurende het gehele jaar kunnen optreden als verkeersregelaar.
Verschillende bewoners rondom de Klapwijkse knoop en bezoekers van het gebied de Groenzoom hebben zich met verwondering afgevraagd wat de bedoeling was van al die boomstronken bij de Klapwijkse knoop die rondom het paasweekeinde er zijn neergelegd.
De werkzaamheden aan de Pijnackerse Poort zijn in volle gang. Door de werkzaamheden is er tijdelijk verkeershinder voor autoverkeer op de Oostlaan. De hinder bestaat uit langzaam rijdend verkeer en duurt tot half juni.
Wist u dat er een systeem is dat u oproept bij een hartstilstand in uw buurt? Heeft u priv├ę of voor uw beroep/studie leren reanimeren? Meld u dan als burgerhulpverlener.
Maandag 11 april starten de herstelwerkzaamheden aan de bestrating in de Nobellaan, in het gebied rondom de supermarkt Lidl.
Op maandag 11 april beginnen de werkzaamheden voor de realisatie van twee voetgangersbruggen in de Parkbuurt in Pijnacker-Noord.

Raadsvergaderingen

De raadsvergaderingen zijn in principe altijd op donderdag. Geïnteresseerden zijn welkom. Kijk voor de agenda en stukken op de website: www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad. U kunt de raadsvergadering ook online volgen via www.pijnacker-nootdorp.nl/raadlive.
Laatst gewijzigd: 07-04-2016