Wekelijks gemeentenieuws - 31 augustus 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Dinsdagavond 30 augustus opende burgemeester Ravestein in het gemeentehuis de tentoonstelling 'Kunst uit de kast'. Het is een kleine collectie dorpsgezichten, straatjes, torens en vergezichten. Ze laten zien hoe het vroeger was in Pijnacker-Nootdorp. De tentoonstelling loopt tot en met 29 september 2016.
Begin september start in de Randstad een grootschalig regionaal onderzoek naar het koopgedrag waar ook de gemeente Pijnacker-Nootdorp aan deelneemt. Wij nodigen u van harte uit aan dit onderzoek deel te nemen.
Op zaterdag 10 september 2016 is de internationale Dag van de Democratie. Een dag om met elkaar te vieren dat wij in vrijheid onze stem kunnen laten horen. Voor alle kinderen in Pijnacker-Nootdorp vieren we dit met een kleurwedstrijd. Doe je ook mee?
Gemeenten, provincies en waterschappen maken in de plaatselijke bladen, dagbladen en Staatscourant bekend welke besluiten zij willen gaan nemen.
Snel en gemakkelijk, thuis of onderweg, op het moment dat het u uitkomt, zaken regelen met de gemeente? Dat kan al voor een heleboel producten en diensten! Bijvoorbeeld om een uittreksel uit de Basisregistratie personen aan te vragen. Door in te loggen met uw DigiD kunt u zelf uw afspraak maken of een product aanvragen.
Zaterdag 10 september is de laatste 12inch race in Pijnacker. Belangstellenden zijn langs de route van harte welkom. De race gaat om 18.30 uur van start. Ook naar het eindfeest? Zorg dat je van tevoren kaarten hebt gekocht.
Maandag 29 augustus vond het officiële startmoment plaatst van de bouw van 53 koopwoningen in deelplan Boszoom van de wijk Keijzershof in Pijnacker

Vergaderingen gemeenteraad

In september vergadert de gemeenteraad op 8, 15, 22 en 29 september. Op 8 september begint de vergadering om 19.30 uur, de overige vergaderingen beginnen om 20.00 uur.
De actuele agenda’s en bijbehorende stukken vindt u op pijnacker-nootdorp.raadsinformatie.nl.
U bent van harte welkom de vergaderingen bij te wonen in het Bestuurscentrum, Emmastraat 165 in Pijnacker. Via Raad Live kunt u de vergadering ook thuis volgen.
Op www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad vindt u meer informatie over de gemeenteraad. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de griffie via griffie@pijnacker-nootdorp.nl of telefonisch 14 015.
Laatst gewijzigd: 01-09-2016