Wekelijks gemeentenieuws - 30 maart 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
RTL Woontips besteedt op zaterdag 2 april om 16.00 uur aandacht aan Ackerswoude. Ze laten de kijker zien dat zelf een huis bouwen eerder mogelijk is dan je denkt.
Snel en gemakkelijk, thuis of onderweg, op het moment dat het u uitkomt, zaken regelen met de gemeente? Dat kan al voor een heleboel producten en diensten! Bijvoorbeeld om een uittreksel uit de Basisregistratie personen aan te vragen. Door in te loggen met uw DigiD kunt u zelf uw afspraak maken of een product aanvragen.
Vindt u het leuk om op de foto te gaan op een gezellig terrasje, tijdens het voetballen, op het schoolplein, of…? Dan komen we graag met u in contact!
Wilt u de gemeente Pijnacker-Nootdorp helpen bij het verbeteren van haar dienstverlening? Wij zijn op zoek naar personen die onze digitale producten en diensten willen testen.
Kent u iemand die een lintje verdient? Een voorstel voor een onderscheiding voor 2017 moet u uiterlijk 1 juli 2016 indienen.

Raadsvergaderingen

De raadsvergaderingen zijn in principe altijd op donderdag. Geïnteresseerden zijn welkom. Kijk voor de agenda en stukken op de website: www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad. U kunt de raadsvergadering ook online volgen via www.pijnacker-nootdorp.nl/raadlive.
Laatst gewijzigd: 01-04-2016