Wekelijks gemeentenieuws - 3 februari 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Nog elk jaar overlijden in Nederland zeker 10 mensen door koolmonoxidevergiftiging en belanden 200 mensen in een ziekenhuis. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden gastoestel én te weinig ventilatie. Wat kunt u doen?
De gemeente maakt een nieuw bestemmingsplan voor het centrumgebied van Pijnacker. Een van de eerste stappen is het maken van een visieverkenning. Denkt u met ons mee?
Wilt u meer weten over de herinrichting van Pijnackerse Poort? Dinsdag 9 februari bent u van harte welkom vanaf 19.15 uur in het Bestuurscentrum, Emmastraat 165 in Pijnacker. Om 19.30 u start een presentatie en van 20.00 tot 20.30 uur is een informatiemarkt.
De samenleving is in beweging! Beweegt de sport mee? Gemeente, sportraad, sportplatform en deskundigen uit de zorg, het onderwijs en de jeugdsector gaan aan de slag met een nieuwe sportnota. Maandag 29 februari is de startbijeenkomst. Komt u ook?
Zaterdag 6 februari houden de SWOP en de Bibliotheek Oostland een ‘Alternatieve Geraniummarkt’. Dit is om inwoners van Pijnacker-Nootdorp te stimuleren om te blijven/gaan meedoen aan de samenleving.
Begin februari verschijnt de digitale nieuwsbrief wijkgericht werken in Pijnacker. Deze kunt u in uw mailbox ontvangen als u zich hiervoor aanmeldt.

Raadsvergaderingen

De raadsvergaderingen zijn in principe altijd op donderdag. Geïnteresseerden zijn welkom. Kijk voor de agenda en stukken op de website: www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad. U kunt de raadsvergadering ook online volgen via www.pijnacker-nootdorp.nl/raadlive.
Laatst gewijzigd: 03-02-2016

Raadsvergadering

Raadsvergaderingen beginnen om 20.00 uur, tenzij anders vermeld. U bent van harte welkom. Bestuurscentrum, Emmastraat 165, Pijnacker

Inspreken

Meldt u aan bij de griffie 015-3626976 of mail naar griffie@pijnacker-nootdorp.nl

Volg de raadsvergadering live op internet