Wekelijks gemeentenieuws - 26 oktober 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
In september ontvingen ruim 50.000 inwoners van 19 jaar en ouder in de regio Haaglanden een oproep om een vragenlijst in te vullen over hun gezondheid, leefgewoonten en leefomgeving.
Lukt het niet om de eBooks van de bibliotheek op een tablet of eReader te zetten? Of een account aan te maken op het eBookplatform? Of heeft u een andere vraag over het lenen van eBooks of de apps van de bibliotheek? Maak nu een afspraak met de eBooks adviseurs.
Vrijdagmiddag 28 oktober is er een inloopmiddag voor de aanleg van een natuurspeelplek in Delfgauw. Kinderen, ouders en omwonenden kunnen tussen 15.30 en 18.00 uur binnenlopen in een tent op de hoek Kerkmeesterstraat/Hoefsmidstraat in Delfgauw.
Wil je graag informatie over de moderne talen of beter Nederlands spreken, lezen of schrijven? Dat kan bij de medewerkers van het Taalhuis in de Bibliotheek Pijnacker, Julianalaan 47. Elke week op woensdag van 14.00 - 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 - 12.00 uur. Een afspraak maken hoeft niet.
Snel en gemakkelijk, thuis of onderweg, op het moment dat het u uitkomt, zaken regelen met de gemeente? Dat kan al voor een heleboel producten en diensten! Bijvoorbeeld om een uittreksel uit de Basisregistratie personen aan te vragen. Door in te loggen met uw DigiD kunt u zelf uw afspraak maken of een product aanvragen.

Vergaderingen gemeenteraad

De gemeenteraad vergadert op 27 oktober, aanvang 20.00 uur. Op 8 november 19.00 uur is de besluitvormende vergadering over de Begroting 2017-2020.
De actuele agenda’s en bijbehorende stukken vindt u op pijnacker-nootdorp.raadsinformatie.nl.
U bent van harte welkom de vergaderingen bij te wonen in het Bestuurscentrum, Emmastraat 165 in Pijnacker. Via Raad Live kunt u de vergadering ook thuis volgen.
Op www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad vindt u meer informatie over de gemeenteraad. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de griffie via griffie@pijnacker-nootdorp.nl of telefonisch 14 015.
Laatst gewijzigd: 26-10-2016