Wekelijks gemeentenieuws - 24 maart 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Burgemeester Francisca Ravestein reikte op zaterdag 19 maart een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer J.M.M. Greeve uit Nootdorp. Hij ontving de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dit gebeurde tijdens de tweejaarlijkse vrijwilligersavond van RKDEO in Nootdorp.
Het was zaterdag 19 maart een leuke dag. Tijdens deze dag onthulde burgemeester Ravestein het nieuwe logo voor de gemeentemarketing. Het was een echte ‘Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp’ dag.
De Provincie Zuid-Holland en de gemeente Pijnacker-Nootdorp gaan samenwerken aan de verkeersveiligheid, doorstroming, bereikbaarheid en duurzame energie van de N470. Op 22 maart hebben gedeputeerde Floor Vermeulen en wethouder Piet Melzer de afspraken bevestigd en een toelichting gegeven op de samenwerking en de te nemen maatregelen.
Het ronde-tafel-gesprek over de mobiliteitsvisie op woensdag 23 maart gaat niet door. Er wordt een nieuwe datum gezocht.
Onze gemeente heeft verschillende laad- en loszones. Deze plaatsen zijn niet bedoeld om te parkeren.

Raadsvergaderingen

De raadsvergaderingen zijn in principe altijd op donderdag. Geïnteresseerden zijn welkom. Kijk voor de agenda en stukken op de website: www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad. U kunt de raadsvergadering ook online volgen via www.pijnacker-nootdorp.nl/raadlive.
Laatst gewijzigd: 24-03-2016