Wekelijks gemeentenieuws - 24 augustus 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Maandag 22 augustus werden in het gemeentehuis ruim 30 foto’s gepresenteerd met glunderende mensen die, als ambassadeurs, trots zijn op hun gemeente Pijnacker-Nootdorp. Herkent u deze PN-ers?
Woensdag 13 september vanaf 19.00 uur is er een wijkschouw in ‘s-Gravenhout. Tijdens de wijkschouw inventariseert de wijkmanager met bewoners en eventuele andere professionals (politie, woningcorporatie) lopend door de wijk de verbeterpunten voor de leefbaarheid.
De test is positief, u bent in verwachting! Aan de ene kant is uw zwangerschap een heerlijke periode, waarin u zich voorbereidt op de komst van uw baby. Aan de andere kant komt er in deze tijd heel veel op u af, en dat geldt zeker ook voor uw partner. Er borrelen vast allerlei vragen in uw op. Kijk dan eens op mijnvoorelkaar.nl.
Met de campagne “De scholen zijn weer begonnen” vraagt Veilig Verkeer Nederland (VVN) automobilisten rekening te houden met de kinderen die weer naar school gaan. De gemeente Pijnacker-Nootdorp ondersteunt deze actie van harte en houdt de komende weken extra toezicht bij de scholen.

Vergaderingen gemeenteraad

De gemeenteraad is met zomerreces. De eerstvolgende vergadering is op 8 september.
Laatst gewijzigd: 24-08-2016

Raadsvergadering

Raadsvergaderingen beginnen om 20.00 uur, tenzij anders vermeld. U bent van harte welkom. Bestuurscentrum, Emmastraat 165, Pijnacker

Inspreken

Meldt u aan bij de griffie 015-3626976 of mail naar griffie@pijnacker-nootdorp.nl

Volg de raadsvergadering live op internet