Wekelijks gemeentenieuws - 23 juni 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Wethouder Jaap van Staalduine gaf dinsdag 21 juni het startsein voor de bouw van de laatste dertien woningen in de Vogelwijk in Keijzershof. Samen met de kopers is de eerste paal geslagen. Een feestelijk moment voor projectontwikkelaar BPD en aannemer Van Erk.
Wil je graag informatie over de moderne talen of beter Nederlands spreken, lezen of schrijven? Dat kan bij de medewerkers van het Taalhuis in de Bibliotheek Pijnacker, Julianalaan 47. Elke week op woensdag van 14.00 - 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 - 12.00 uur. Een afspraak maken hoeft niet.
Heeft u de laatste nieuwsbrief over Wijkgericht werken Delfgauw ontvangen? Voor deze en andere digitale nieuwsbrieven kunt u zich aanmelden.
Veel tegels in de tuin? Voeg er eens iets groeiends en bloeiends aan toe. Dat is gemakkelijker dan u denkt. Of doe meer met water. Het vermindert de kans op wateroverlast.
Zaterdag 25 juni is de feestelijke openingsdag van nieuw aangelegde natuur- en recreatiegebied De Groenzoom. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er allerlei activiteiten voor kinderen en ouders. Komt u ook op ontdekkingsreis?

Vergaderingen gemeenteraad

In juni vergadert de gemeenteraad op 2, 9, 22, 23 en 30 juni. De vergaderingen beginnen om 20.00 uur, behalve de vergadering op 30 juni: die begint om 19.00 uur.
De actuele agenda’s en bijbehorende stukken vindt u op pijnacker-nootdorp.raadsinformatie.nl.
U bent van harte welkom de vergaderingen bij te wonen in het Bestuurscentrum, Emmastraat 165 in Pijnacker. Via Raad Live kunt u de vergadering ook thuis volgen.
Op www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad vindt u meer informatie over de gemeenteraad. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de griffie via griffie@pijnacker-nootdorp.nl of telefonisch 14 015.
Laatst gewijzigd: 23-06-2016

Raadsvergadering

Raadsvergaderingen beginnen om 20.00 uur, tenzij anders vermeld. U bent van harte welkom. Bestuurscentrum, Emmastraat 165, Pijnacker

Inspreken

Meldt u aan bij de griffie 015-3626976 of mail naar griffie@pijnacker-nootdorp.nl

Volg de raadsvergadering live op internet