Wekelijks gemeentenieuws - 21 januari 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Maandag 18 januari presenteerde minister Kamp van Economische Zaken het Energierapport tijdens een werkbezoek in Pijnacker.
Pijnacker-Nootdorp maakt een nieuw bestemmingsplan voor het centrumgebied van Pijnacker. Eén van de eerste stappen is het maken van een visieverkenning, waarmee we een (toekomst) visie voor het gebied schetsen. Deze visie is door iedereen in te vullen met ideeën of concrete initiatieven. Daar nodigen we u ook van harte voor uit. Doet u mee?
De gemeente maakt een nieuw bestemmingsplan voor het centrumgebied van Pijnacker. Een van de eerste stappen is het maken van een visieverkenning. Denkt u met ons mee?
Hoe ziet Pijnacker-Nootdorp onze mobiliteit in de toekomst? Samen met inwoners en ondernemers heeft de gemeente een concept visie op duurzame mobiliteit gemaakt. U kunt hierop uw reactie geven tot 4 februari 2016.
Wie een rijbewijskeuring moet ondergaan, kan op 20 december 2019, 17 januari, 21 februari, 20 maart 2020 terecht bij Regelzorg in SWO Dienstencentrum De Schakelaar, Mr. Dr. van den Helmlaan 11, Pijnacker.
Woensdagavond 27 januari 2016 van 19.15 tot 21.30 uur vindt in de bibliotheek van Pijnacker een informatieve avond plaats over vroegsignalering en vergeetachtigheid.

Raadsvergaderingen

De raadsvergaderingen zijn in principe altijd op donderdag. Geïnteresseerden zijn welkom. Kijk voor de agenda en stukken op de website: www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad. U kunt de raadsvergadering ook online volgen via www.pijnacker-nootdorp.nl/raadlive.
Laatst gewijzigd: 21-01-2016