Wekelijks gemeentenieuws - 20 april 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
De tuinbouw moet zich n├│g meer richten op de stedelijke bevolking van grote West-Europese steden. Dat was de belangrijkste boodschap van de sprekers tijdens het Jaarevent van Greenport Westland-Oostland. De bijeenkomst bij Anthura in Bleiswijk trok ruim 200 bezoekers en had als thema 'Op stoom naar Greenport 2020'.
Aan het begin van de Monnikenweg staat sinds kort een groene bouwkeet van de gemeente. Hier vindt u de locatiemanager. Hij heeft elke dinsdag tussen 07.30 en 09.30 uur een inloopspreekuur. Hier kunt u terecht met vragen of tips over de inrichting van de openbare ruimte. Wat speelt er verder in en rond Ackerswoude?
RTL Woontips besteedde in de uitzending van 2 april jl. aandacht aan Ackerswoude. In het filmpje laten ze de kijker de vele mogelijkheden van wonen in Ackerswoude in Pijnacker zien. Ook komen twee enthousiaste lokale kavelkopers aan het woord. Bekijk het filmpje op YouTube!
De gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft veel te bieden als groene gemeente midden in de Randstad. Ontdek de cultuur, natuur en historie van dit gebied met de Acker- Bieslandfietsroute. Met de gratis BeleefRoutes App op je smartphone wordt uw eigen telefoon een digitale gids.

Raadsvergaderingen

De raadsvergaderingen zijn in principe altijd op donderdag. Geïnteresseerden zijn welkom. Kijk voor de agenda en stukken op de website: www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad. U kunt de raadsvergadering ook online volgen via www.pijnacker-nootdorp.nl/raadlive.
Laatst gewijzigd: 20-04-2016