Wekelijks gemeentenieuws - 2 november 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Woensdag 2 november droeg directeur Leon Bruinen van SolSolutions de zonnepanelen op het dak van sporthal Koningshof (Het Baken) officieel over aan wethouder Jaap van Staalduine.
Dinsdag 8 november organiseert Werkbedrijf Zuid-Holland Centraal (ZHC) samen met FNV en CNV de Inspiratiemiddag ‘Collega’s maken het verschil.’
LandschappenNL gaat zaterdag 5 november van 10.00 tot 15.00 uur wilgen knotten bij het Laantje van Loeff in Nootdorp.
Woensdag 9 november van 10.00 tot 12.00 uur geeft een medewerkster van DOEL Preventie een gratis workshop ‘Positief denken’ in Bibliotheek Oostland, Julianalaan 47 in Pijnacker.
Voor verloren en gevonden voorwerpen is de gemeente Pijnacker-Nootdorp aangesloten op de landelijke website www.verlorenofgevonden.nl. Daar kunt u gevonden voorwerpen registreren en verloren voorwerpen terugvinden.

Vergaderingen gemeenteraad

De gemeenteraad vergadert op 8 november 19.00 uur over de Begroting 2017-2020.
De actuele agenda’s en bijbehorende stukken vindt u op pijnacker-nootdorp.raadsinformatie.nl.
U bent van harte welkom de vergaderingen bij te wonen in het Bestuurscentrum, Emmastraat 165 in Pijnacker. Via Raad Live kunt u de vergadering ook thuis volgen.
Op www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad vindt u meer informatie over de gemeenteraad. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de griffie via griffie@pijnacker-nootdorp.nl of telefonisch 14 015.
Laatst gewijzigd: 02-11-2016